kärppänä

End x TrickersTricker’s on hieno, perinteikäs kenkämerkki, mutta kaikkein eniten meikäläistä puhuttelevat heidän lukuisat yhteistyömallistonsa, joita kenkätalo on puskenut ulos monien mielenkiintoisten vaateliikkeiden kanssa.

Näitä erilaisia, hieman peruslinjaa kokeellisempia Tricker’s-kollaboraatioita olen ehtinyt seurailemaan jo muutaman vuoden. Lähes yhtä kauan olen etsinyt niiden hienojen tuotosten joukosta juuri sitä oikeaa paria itselleni, mutta vielä ei ole tärpännyt. Tämän sivustaseurailun ja tuomaroinnin aikana olen myös ehtinyt muodostaa mielipiteeni siitä, minkä liikkeen yhteissuunnittelupanoksista pidän eniten: voittajaksi valikoituu End.

Kuvassa näkyvä versio Stow Brogue Derby -saappaasta on (yllätys, yllätys) nimenomaan Endin kanssa yhteistyössä suunniteltu. Kenkämalli kuuluu ehdottomiin suosikkeihini, ja viininpunainen värivalintakin on aivan upea.

Nämä tulisivat kuulemma myyntiin huomisen aikana. Itse aion olla kärppänä koneen ääressä. Aiotko sinä? (Jos, niin MENE POIS, ainakin jos sinulla on sama kengännumero kuin meikäläisellä.)

(kuva End)

Kommentoi

  1. Noi on kyllä upeen näköset. Pohdin itse (liian) pitkään ekojen Trickersien kanssa. En ole _koskaan_ pitänyt yhtä hyviä kenkiä. Yli 250 työvaihetta ja perinteet näkyy ja ennen kaikkea tuntuu – ylivoimaisen mukavat jalassa. Täytyy mennä huomenna uutsimaan noita End collaboja, kiitos vinkistä!

  2. Tytötkin tykkää Trickerseistä! :) Itselläni on Vibram-pohjaiset brogue-saappaat, ja ovat ihan parhaimmat talvikengät!