tuhkimotarina

Church's Burwood WOlisi vain pitänyt jättää muut broguet sovittelematta ja antautua houkutukselle jo silloin kolmisen vuotta sitten, kun aloin etsiä näille edullisempaa korviketta. Can’t beat the real thing.

Kommentoi

 1. Kaunokaiset ! =)

 2. Ai että, onpa ihanat! Jaan brogue-rakkauden kanssasi täysin! Olen myös vakaasti sitä mieltä, että oli kyseessä sitten vaatekappale tai jokin tekninen vempele (hähää tai vaikka ihmissuhde) niin saa haluta vain parasta! Koska kaikki vähemmin parempi tuo vain tilapäisen tyydytyksen ja ihastumisen tunteen, joka sammuu ennen pitkää väistämättömän tosiasian edessä. Näitä ihanuuskenkuleita kohtaan rakkaus ei varmasti sammu ja lisäksi lakkaa haluamasta sitä parempaa. Joillekin jutuille on vaan turhaa etsiä edullisempaa korviketta. Jee!

 3. Oliko koko normaali koko, mitä käytät? On kyllä ihanat kengät! Samaa mieltä, halvat jäljitelmät ei koskaan ole sitä, mitä pitäis!

 4. Ai että ovat hienot! Itselläni on Trickersin violetit mokkabroguet, joita rakastan yli kaiken. Alussa ne olivat vähän jäykän ja kovan tuntuiset, mutta nyt ne ovat pehmenneet sopivasti ja uskon että rakkaussuhde kestää vuosia.

 5. Riesu, voi kyllä <3

  Katja, AMEN! Enpä kyllä voisi olla kanssasi enemmän samaa mieltä. Joskus sitä antaa kuitenkin mahdollisuuden ja yrittää katsella vaihtoehtoja, tosin vain huomatakseen että muu kuin se ensimmäinen mieliteko ei kelpaa. No, pelkästä katselusta ei onneksi ole haittaa – se joko vahvistaa mielipidettä tai sitten mahdollisesti vastaan voi tulla jotain vieläkin mieluisampaa, harvemmin tosin :) Onneksi en tässä odotellessani sortunut kuitenkaan hankkimaan mitään niistä kehnoista korvikkeista, joita tässä matkan varrella on tullut vastaan.

  Taru, jes, otin näistä kolmekutoset ja yleensä käytän kolmekutosia. Oikea jalkani on hieman pienempi ja siihen olisi voinut passata 35,5, mutta vasenta se koko olisi sitten voinut hangata ikävästi. Arvoitukseksi jää, haha! Mutta kumma kyllä se oma koko oli sitten suht passeli, vaikka yksi saitti käski ottaa kokoa suuremman ja toinen vähintään puoli kokoa pienemmän. Jos arvot kahden välillä, ota puoli kokoa pienempi!

  Sointu, ai hitsiläinen, oon tässä aamusta asti mietiskellyt, miten hienot noiden täytyy olla!
  Violetti mokkabrogue.. Miksi mä haluan tollaiset edes näkemättä niitä?! Kade!

 6. Hei Inke! Alevinkkisi villiinnyttämänä tilasin itselleni mustat tällaiset. Voisitko vähän kertoa kengän istuvuudesta itsellesi, sillä arvon täällä pidänkö kengät vai palautanko. En ole näin upeita kenkiä sovittanut koskaan ikinä! Minun kenkäni ovat puoli numeroa normaalia kokoani pienemmät, mutta nämä ovat jotenkin hirmu ”pitkulaiset” ja kävellessä kantapää hiukan liikkuu kengässä. Malli nyt tietysti on kuin toiselta planeetalta esim. vagabondeihin verrattuna. Istuvatko sinun kenkäsi miten timmisti sinulle? Muuten tuntuu hyvältä, kärkeen jää kyllä reilusti tilaa, mutta se onkin kapoinen. Niin hirveästi haluaisin nämä pitää, siksi etsin vertaistukea :)

 7. Merja, onneksi olkoon! :) Mulla on vähän sama juttu toisen, hieman toista pienemmän jalkani kanssa, siellä kantapää hieman liikkuu kengässä. Hetken pähkäilin ja totesin, että pienempi koko todennäköisesti sitten hankaisi toista jalkaa. Hmm. Kärki on tosiaan aika kapoinen, joten sinne on ihan hyvä jättää tilaa – puristuneet varpaat ovat aika kammottava tunne!

  Nyt on kieltämättä hieman kinkkistä tehdä päätöksiä suuntaan tai toiseen – ymmärrän enemmän kuin mainiosti, että haluat kengät pitää! Itse päätin omani säilyttää ja hankkia siihen väljempään jalkaan vaikkapa puolipohjallisen, jos tilanne sitä vaatii. Toinen omista kengistäni on aivan oikeankokoinen, toinen voisi olla hieman pienempi – mutta tätä se on, jos jalat eivät ole tismalleen samankokoiset, jotkut kengät asian nimittäin vain paljastavat!

  Jos hölskyminen on rehellisesti asiaa tarkasteltuna mahdotonta, palauta. Vaikka olisivat kuinka ihanat, ei niistä ole iloa, jos ne ovat totaalisen väärän kokoiset. Jos kengät tuntuvat hyviltä, pysyvät oikeasti jalassa kävellessä ja näyttävät hyviltä, PIDÄ! Mielummin pikkuisen liian väljä kenkä kuin liian pieni, eikös?

  Kerro miten kävi!

 8. Kiitos tuesta :) Ohuilla pohjallisilla kantapään pieni liikkuminen korjaantui, voin siis pitää nämä ihanaiset!!

 9. Jee Merja, ai miten mahtavaa! Mäkin käyn hakemassa puolipohjalliset ja laitan ainakin toiseen kenkään puolipohjan. Onnea meille, on nää kengät kyllä niin upeita! :)