suht kreisi alevinkki

Département Féminin SALE!Nettialevinkkejä varmasti kilahtelee tällä hetkellä teidänkin meilibokseihinne siihen tahtiin, että ns. ”oikeat” viestit jäävät prosenttimerkkien, lisäaletiedotteiden ja viimeisistä mahdollisuuksista huutelemisen jalkoihin. Kyllä se on taas kivaa säästää rahaa vetämällä tili sileäksi…

No joo, aleista ei todellakaan kannata ostaa mitään, mihin ei täysihintaisena olisi edes huomiota kiinnittänyt.  Mutta silloin kun aleen sattuu jotain sellaista, mitä ei ennen aleaikaa olisi koskaan voinut tai raaskinut hankkia, on aika toimia!

Tällainen ihme taisi tapahtua eilen, kun meiliini tuli aletiedote ranskalaiselta Département Fémininiltä, joiden postituslistalle olen tainnut aikoinani päätyä kyseltyäni Céline-kassin perään. Tuolloin silmissäni kiiluneista Luggagen kuvista johtuen en tainnut muistaa puodin muuta tarjontaa edes tarkastaa, joten Church’s-kenkiä ja muutakin varsin mielenkiintoista listannut uutiskirje sai meikäläisen naputtamaan hiirtä kohtuullisen aggressiivisesti.

Jostain kummallisesta syystä 30 prosentin aleen olivat päätyneet paitsi tuon kaikkein täydellisimmän naisillekin valmistavan herrainkenkämerkin menneen sesongin värit ja mallit, mutta myöskin muutamia ikiklassikoita, joiden perään olen kuolannut jo vuosia. Okei, kunnon alehaukan mielestä kolmekymmentä prosenttia ei ole vielä edes alennus, mutta kun haaveilemistani kengistä jotain omaksi kooksi toivomaani oli vielä jäljellä, muuttui pitkä haaveilu luottokortin numeron naputteluksi noin kolmessakymmenessä sekunnissa.

Seurantakoodi kertoi kenkien saapuvan luokseni huomenna, joten pitäkäähän peukkuja: tämän nettikaupan sivut käskivät tilaamaan näistä kengistä omaa kokoa suuremman parin, mutta Nitty Gritty suositteli ottamaan samasta kengästä ainakin puoli kokoa pienemmän numeron poikkeuksellisen väljän mitoituksen vuoksi. Saapa nähdä, mitä sieltä sitten tulee ja montako varvasta näiden vuoksi täytyy typistää.. No, jos tuossa vaiheessa päätän jänistää, on hienoa, että kauppa lupasi kengille myös ilmaisen kuriiripalautuksen.

Brogue-kenkien kanssa minulla on yleensä tupannut olemaan hieman huono tuuri, kun pienin saatavilla ollut koko on aina ollut jalalleni liian suuri. Saapa nähdä, tuleeko sieltä huomenna sitten paketillinen puristavaa, hölskyvää vaiko mahdollisesti herrainkenkiin kallellaan olevan muotibloggaajan tuhkimotarina. Toivon jälkimmäistä, pelkään pahinta. Jos nappaa, hukutan teidät kenkäkuviin. Jänskättää!

Loppukaneettina kerrottakoon, että oli siellä poistomyynnissä muutakin kuin herrainkenkiä. Mikäli mm. merkit Balenciaga, Chloé, Stella McCartney, Rick Owens, Balmain ja Alaïa kiinnostavat, klikkaisin jo! Hirveän kallista on valtaosa tavarasta vieläkin, mutta eihän sitä koskaan tiedä, jos jonkun langoilla olevan suurin unelma odottelee siellä alennettuun hintaan ja sattuu tuntumaan siltä, että nyt tai ei koskaan. 

Kommentoi

  1. Argh! Kiitos ja voi ei vinkistä. Tilaus lähti.

  2. Hupsista Aino! Mitäs tulossa? :)

  3. Hei Inke! Kerrotko sitten miten kenkien koko oli ja minkä koon otit? Terveisin toinen pienijalkainen.

  4. Heippa Anna, meikäläinen nappasi kolmekutoset ja ne tuntuvat toistaiseksi oikeilta kolmekutosen jalkoihini, olkoonkin että koko 35,5 olisi voinut olla parempi hieman isommalle oikealle jalalleni… Tosin se olisi sitten taas saattanut runnella vasenta. Oma koko tai puoli kokoa omaa pienempi, sanoisin mä!

  5. Kiitos Inke! Olen itse normaalisti 35-36, eli ehkä toi 35 sitten olisikin näissä oikea. Hienot ovat!

  6. Anna, ainakin näitä valmistetaan koossa 35, joten eiköhän oma pari vielä löydy! Tsekkailin että farfetch.comin kautta löytyi myös jotain alepareja, vink vink :)