tositv-tähti

Olin eilen televisiossa. Koska selvisin koettelemuksesta hengissä, ajattelin nyt uskaltautua jakamaan tämän kanssanne. Katutyylipätkässäni onnistuin mielestäni aika hyvin, vaikka piti kuitenkin hengittää ja kävellä yhtä aikaa, kuitenkin rennosti kameraan katsomatta. Peukut siis kaikille bloggaajakollegoille, jotka ovat selviytyneet todella kunniakkaasti paitsi taitoa, myös puhetta vaatineista stailauspätkistä – olette huikeita.

Muotitietoinen siis AVA-kanavalta maanantaisin kello 21.00, internetistä jaksoja voi katsella ohjelman sivuilta. Meikäläinen vilahtaa sarjan kolmannessa jaksossa.

Takki Samuji
Pipo Howlin’ by Morrison (tai siis Janin…)
Huivi ja mekko COS
Kauluspaita Whyred
Kengät Nike
Laukku Céline

(kuva AVA)

Kommentoi

  1. Mä näin sut siinä ohjelmassa ja olit hurjan söötti, jännityksestä ei tietoakaan!
    Mukavaa talvitorstaita! :)

  2. Kiitos *blush* :)

  3. Hei, olen jo tovin etsiskellyt tuollaista suoraa, pitkähköä villakangastakkia, mutta mustana. Marimekolta löytyy, mutta sekään ei huivivirittelyineen ole ihan sitä mitä etsin. Osaisitko sattumalta vinkata, mistä Helsingin liikkeistä tai verkkokaupoista kannattaisi etsiä? En tunne Helsinkiä ja olen melko noviisi verkkokauppojen kanssa, joten itsestäänselvätkin vinkit ovat tervetulleita. Kipukynnys hinnan suhteen menee ehkä kolmessasadassa. Weekdayn, COS:n ja Beamin ajattelin ensi keikalla joka tapauksessa tsekata.

  4. Armi, pistitpä pahan :) Ollsin antanut sulle about ton saman listan: tsekkaa Beam ja COS ja käy katsomassa myös Nómad ja Gaudete (about vierekkäin Fredrikinkadulla) sekä Helsinki10. Villinä korttina kaksi semi-”rouvaskaista” vinkkiä, jotka voivat yllättää positiivisestikin, ainakin nyt kun etsitään jotain periaatteessa kovin simppeliä: Ajatar sekä Stockan takkiosasto. Onnea metsästykseen!

  5. Kiitos paljon vinkeistä! Tsekkaan nämä seuraavalla Helsinki-retkellä. :)