työpäivä

Engineered Garments on merkki, joka vilahtaa blogimme puolella säännöllisen epäsäännöllisesti. Päämalliston lisäksi merkin takaa löytyvä tulisielu Daiki Suzuki on luonut sivumalliston nimeltään Workaday, joka on peruslinjaa suppeampi ja koostuu pääsääntöisesti kauluspaidoista, t-paidoista ja housuista. Itse olen yleensä innostunut ennemminkin EG:n päämallistosta, mutta nyt Workadayn puoleltakin tuntui löytyvän hienoa tavaraa. Kaikkea sitä. Muuttuuko mies vai paranevatko mallistot?

Nuo keskimmäiset patchwork-takit ja -housut taitavat jäädä päähäni kummittelemaan. Kohtalotovereille tiedoksi: tämän sivumerkin jälleenmyyntioikeudet on Euroopan osalta rajattu yhteen liikkeeseen – kunnian on saanut pohjoisirlantilainen The Bureau. Siitäpä sitten omia palasia kokoamaan…

Klik!: Engineered Garments Workaday

Kommentoi