vaatimaton

Kuoseja, kuoseja, kuoseja – neuleissa, housuissa, pikkutakeissa ja kauluspaidoissa. Niille ei yksinkertaisesti näy loppua! Ja hyvä niin, niin kauan kun kuosit ovat yhtä hienosti valittuja ja valmistettuja kuin esimerkiksi tässä kuvassa näkyvässä Dana Leen paidassa. Ja vaikka tuo paita superhieno onkin, en ollut vielä henkisesti valmis seuraavaan kuosi-iloitteluuni, vaan totuttelen vielä syyskuussa hankitun kukkakuosipaidan käyttämiseen. Askel kerrallaan ja niin edelleen…

Tyhjin käsin en kuitenkaan joutunut Erottajan The Menistä poistumaan, vaan mukaani tarttuivat huomattavasti vaatimattomammat housut. Niistä on lisää luvassa lähipäivinä.

Kommentoi

  1. Jokos olet kuullut Our Legacyn ja Très Bienin yhteistuumasta?

    http://welcome-collection.com/#!fw12

  2. S, olen ja harmikseni taisin pettyä aika kovasti. No, aina ei voi voittaa… Itse toivoin jotain hivenen klassisempaa, mutta sitäpä löytyy sitten Our Legacyn omista mallistoista sekä Très Bienin valikoimista noin muuten!