pikkupantterit

Ne saapuivat tänään. Pahimmat pelkotilani eivät onneksi tällä kertaa toteutuneet: väittäisin näiden istuvan kuin hansikas, mikäli kielikuva ei olisi tässä yhteydessä hivenen kummallinen. Toisaalta minulla on niin lyhyet sormet, että mitkään hansikkaat eivät liiemmin istu, joten nyt on lanseerattava uusi sanonta – istuu kuin leopardi-Yuketenit!

Varsinaiset hyvän mielen tossut. Niissä on jotain tahattoman koomista: muhkurainen olemus, karvainen pantteripinta ja hassut hapsut todennäköisesti pistävät hymyilemään, ellei sitten lähtökohtaisesti satu olemaan tällaisia kummajaisia vastaan. Taidan nimitellä niitä jatkossa Inken Louboutin-Blahnikeiksi. Olisihan samalla budjetilla jotain ylellisemmäksikin miellettyä tainnut saada, mutta tämä taisi kuitenkin olla enemmän kantajansa näköinen valinta. (Annan itselleni luvan pyörtää puheeni, jos postiluukusta tupsahtaa yllättäviä gaalakutsuja.)

Nyt sitten peukkuja pystyyn, ettei yöllä sada lunta. Pillahdan itkuun, jos en voi laittaa näitä jalkaan heti huomenna.

Huippuluokan kollaboraatio Sukautolta ja Yuketeniltä – lisää tällaista! (Good job Sukauto-guys and gals – once again! Looking forward to see what you come up with next!)

Kommentoi

  1. hei, miten noiden yuketenien (<3) koot toimii? palasipa taas mieleen kun joskus harkitsin mutten sitten tilannutkaan.

  2. niekku, Janilla oli vähän vaikeuksia löytää oikea Yuketen-koko, mutta viimein löytyi mieluisa malli, joka sopi jalkaan. Mulle taas koko 36 osoittautui täydelliseksi jalkaani, joka yleensä on kokoa 36… Näissä kolmekutonen ei ollut ihan hehtaarimallia, josko ei kaikista napakinkaan. Auttoiko tämä yhtään? :D

  3. heh :) aina kun on puolkoot tarjolla tulee probleemaa. toinen tassu 37 ja toinen 38.. no, katsotaan jos saan joskus jotain arvottua!

  4. […] ihan yllärinä. Sukauton väki nimittäin oli sujauttanut blogitsemppauksena pakettiin tilaamieni leopardikenkien seuraksi tällaisen Universal Worksin superhienon sinisen chambray-iPad-pussukan! Tykkään […]

  5. niekku, auts, problemaattinen tilanne. Pidän peukkuja ja uskaltaudun sanomaan että koko on mallia ”normaali ja pieni plus”, josko se yhtään jeesaa :)

  6. Zara on tehnyt vähän samassa hengessä lasten kengät. aika hauskat, mutta laatu ei ehkä niinkään. http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/fi/en/zara-W2012/269282/828421/giraffe%20leather%20booties

  7. Nna, onpa söpöt :D Metskailin pitkään pantterikuosisia Clarkseja, mutten onnistunut moisia koossani nappaamaan.. No, nyt on pantterit metsästetty, seuraavaksi jotain muuta :)