nimikkotuoksu

Kappas, nimikkoparfyymini tuli vastaan Coletten e-putiikissa! Tämä tällainen selkäni takana puuhasteltu kunnianosoitus on luonnollisesti lähestulkoon sanattomaksi vetävä ja henkeäsalpaavan ihana yllätys. Hieman tietty harmittaa, että nimeen on lipsahtanut yksi ylimääräinen e-kirjain, mutta kyllä tämä tällainen Suomessakin hieman kummallinen nimi on varmasti vaikea tavattava ulkomaiselle parfymöörille…

Pitäisiköhän tilata? Jostain syystä yllätyslähetykseni ei ole vielä saapunut perille…

Ineke HotHouse Flower Eau de Parfum, 92 €, colette.fr 

Kommentoi

  1. Ineken omilta nettisivuilta saa tilattua koko sarjan tuoksuista edullisen näytepaketin, joka muistaakseni vielä hyvitettiin, jos päätyi tilaamaan kokopullon :)

  2. Vasilisa, kiitokset vinkistä! Mä haluaisin tollaisen pullon ihan ton korkin takia – ainakin tossa kuvassa näyttää että siinä lukisi ihan Inke :D Sallikaa tämä tällainen hössötys, en pienenä koskaan saanut mitään nimikoitua (muistattehan ne penaalit, tarrat, mukit, avaimenperät jne.) kun on vähän oudompi tuo nimi.. Että josko nyt sitten :)