tuli ja meni

Siis mitä-mitä-mitä? Lokakuun loppua lähestymme. Olenhan minä kalenteria katsonut päivittäin, mutta viimeksi kun sisäistin mitä niissä sivujen yläreunoissa lukee, oli vielä syyskuun alku.

Kohtalokas tämä tällainen syksy pikakelauksella: ohi ovat vilahtaneet paitsi viikot, myös nämä Grensonin hupaisalla pohjalla varustellut broguet. Kohta kääntyvät nimittäin kalenterissa esiin marraskuun sivut ja ihan viimeistään silloin peittyvät nilkatkin varsikengillä. Ei tässä kuulkaa enää mitään kesätossusia tilailla, nyt täytyy meikäläisen kääntää katseet suoraan niistä kesällä ostamatta jääneistä sandaaleista tuonne talvisaapasosastolle.

Olisivathan nuo olleet hienot, mutta niinköhän kaivaisin nuo innoissani uutukaisina esiin vielä ensi huhtikuussa? Jätän hankkimatta, selviää sitten keväällä 2013 oliko päätökseni oikea. Lumia odotellessa.

Grenson Emily, 2800 SEK, grandpa.se

Kommentoi