kolmas kerta toden sanoo

Melko tarkalleen vuosi sitten Our Legacy lanseerasi mokkapusakan. Se myytiin loppuun alle vuorokaudessa. Toinen, keväällä myyntiin tullut erä, vietiin käsistä vähintään yhtä nopeasti. Kolmas satsi pusakkaa tuli myyntiin tänä aamuna, ja arvatkaapas mitä? Täälläpä nakuttelee karkuteillä ollut bloggaajanne postausta mokkis päällään, vihdoin ja viimein.

Hieman vaati kypsyttelyä tämä päätös, omaani olen ollut ostamassa kaikista eristä mutta aina olen jänistänyt ja jäänyt arpomaan.. Ja sitten on ollutkin jo liian myöhäistä. Hyvältä tuntuu nyt sitten kuitenkin – ja tätä hankintaahan ei todellakaan voi väittää hetken mielijohteesta tehdyksi…

Jos joku muukin on siellä puntaroinut mokkapusakan keski-ikäisyysastetta, mutta on nyt valmis ottamaan riskin (tai – kuten allekirjoittanut – on odotellessaan saavuttanut keski-iän..), saattaa pusakan itselleen vielä saada napattua Our Legacyn verkkokaupasta.

Kommentoi