takinkääntäjä?

Okei okei, juuri kerroin ettei kiinnosta, mutta.. Tämä A.P.C.:n kevään mallistoon kuuluva takki saattaa kuin saattaakin saada minut syömään sanani. Mutta siihen se jää – kunnes toisin todistetaan. Se on nimittäin juurikin tuo väri, joka ajaa pyörtämään päätöksiä. Toinen lasi punaviiniä? No mikä jottei. Yksi takki lisää? Voi toki.

Kevään mallisto nähtävillä esimerkiksi osoitteessa fortyovertwenty.blogspot.com.

Kommentoi

  1. Hieno takki tosiaan. Ihan sanojen syömisen arvoinen… Olen itse julistanut mahtipontisesti etten kyllä tykkää tuosta väristä yhtään, enkä kyllä lähde moiseen innostuksen mukaan. Sitten olin viikon Ranskassa ja satuin vierailemaan Kooplesilla. Ja kappas, viininpunainen käy hirmu hyvin harmaan kanssa ja minullahan on niin paljon harmaita vaatekappaleita…