valmiina juhlakauteen

Jahas, taisimme juuri löytää sen ainoan tavan, jolla meikäläinen voisi kantaa kultaa ja kimmellystä suhteellisen uskottavasti. Kiitos Peter Jensen, syystalven juhliin (ja arkeen) taidankin hankkia villajumppereideni ja herrainkenkieni pariksi häikäisevän hameen. Tykkään lookista, mutta erityisesti siitä, miten hauskasti tämä kombo vinoilee pikkujoulukauden pakollinen paljettimekko -perinteelle. Tai sitten se ottaa osaa siihen, omalla kömpelöllä tavallaan. Kuten kantajansa.

(kuva style.com)

Kommentoi

  1. Rakastuin tähän Samujin mekkoon tänään Stockalla: http://www.samuji.com/webshop/penny-dress-p-159.html Harmi vain, että mekko oli liian tiukka ylhäältä (mikä ei ennen ole ollut ongelma Samujin vaatteiden kanssa). Olisi ollut täydellinen juhlamekko talveksi. :( Eniten kuitenkin ihmetyttää tuo hintaero, webshopissa mekko on 520 € (joka menee jo yli kipurajan) ja Stockalla 395 €…

  2. Tanja, ohoh, onpa outo hintaero! Mikähän tähän on syynä?! Ja joo, munkin torso on vähän eri kokoinen riippuen mihin Samujin vaatteeseen olen itseäni laittamassa.. Toistaiseksi olen ollut kaikkea kokojen 34 ja 38 väliltä :) Sovittaa pitää, mutta hyvä tulee kun oikean koon valkkaa. Mutta harmi, jos hopeamekosta ei löytynyt istuvaa kappaletta. Tosi hieno se on!

  3. Nyt näyttäisi mekko olevan webshopissakin 395 €. :) Mutta oikea koko puuttuu edelleen, snif. Livenä mekko ei ole mielestäni ollenkaan hopeinen (kuten kuvassa), vaan lähinnä hiilenharmaa hillityllä kiillolla. Etsintä jatkukoon!

  4. Tanja, bongasin mekon Stockalta ja se oli kyllä tosiaan vielä hienostuneempi siellä, ei todellakaan mikään blingbling-hippamekko, if you know what I mean :-) Hitto, pitäisiköhän sovittaa… Tulisi vähän hohtoa näiden ainaisten villatakkieni pariksi.