alvar

Elokuun alkupuolella etsiskelin mekkoa ystävien häihin. Ostin villakangastakin. Tietty.

Takit ovat ikuinen heikkouteni, akilleen kantapääni – mieluisia tunnun löytävän aina, ja etenkin silloin, kun olen oikein erityisesti etsimässä jotain aivan muuta. Takit ovat syy siihen, miksei minulla edelleenkään ole fiksuja ja kaiken kanssa toimivia, kävelykelpoisia juhlakenkiä, ei kirjekuorilaukkua eikä ihan tavallista, mustaa neuletakkia.

Toisaalta minulla on onnekseni aika monta kaunista takkia, joilla voi mainiosti peittää näitä muita puutteita.

Mutta kun seuraavan kauniin takin näen, toivoisin että se peiteltäisiin välittömästi näkökentästäni vaikkapa tätä uutta takkiani peittona käyttäen. Nyt taitaa olla tanko täynnä.

Malttamaton ja silmittömästi rakastunut silittää vielä kaapissa roikkuvan takin hihaa harva se päivä, ja pohtii, koska tämän kanssa saa lähteä ensimmäistä kertaa ulos typerä hymy kasvoillaan. Alkaako sesonki lokakuusta vai pitääkö tässä odottaa jotain tiettyä lämpöasterajaa alittuvaksi? Onkos siellä jo villaa yllä?

Samuji Alvar Coat, samuji.com

Kommentoi

  1. Voi tuota Alvaria! Se on todella ihana. Mulla olis vielä takkinaulakossa hyvin tilaa….

  2. Taru, Alvarille löytyy kyllä aina henkari! Vaikka tämä on kyllä just sellainen kuin takin pitäisi juuri tänä syksynä olla, on se kuitenkin niin ajaton, että tällä hiihtelee menemään vielä vuosia tämänkin sesongin jälkeen. Itse koin mallin päälläni hirmuisen imartelevaksi, joten tästä luovun vasta kun kangas hapertuu käyttökelvottomaksi… Mikä tulee tapahtumaan joskus kymmenien vuosien päästä jos silloinkaan, matsku on kyllä todella ylellisen ja laadukkaan oloista. Täydellisyyttä.

  3. Upeinki mekko näyttää nuhjuiselta, jos sen päälle joutuu kiskomaan jonku vanhan rähjäisen perperin. Ihana tuo Alvar!

  4. Ihana tuo Alvar, kävin sitä itsekin eilen sovittelemassa. Tosin olin hieman pettynyt, kun takki olikin tummansininen eikä musta (kuten webshopissa luki). Ja koska musta takki oli hakusessa, niin Alvar sai jäädä liikkeeseen. :(

  5. wikke, totta, mutta tällaisesta takista voi tulla jo ongelma – mitä jos en halua ottaa tätä sisälläkään pois? ;)

    Tanja, hei mitä ihmettä.. Omani on ainakin selkeästi tummansininen, mutta sivuilla tosiaan sanotaan ”black”. Onko näitä kahdenlaisia vai onko sävy taas katsojan silmässä?!