uutta & kaupoissa

Kiireisen työviikon jälkeen ehdimme pikaisesti Beamiin ja THE MEN:iin katsastamaan syysuutuuksia Inken kanssa. Molemmissa olivat tangot pullollaan kaunista tavaraa, enkä millään voinut vastustaa Beamista löytynyttä Our Legacyn kreisiä kukkaiskuosipaitaa. Aika näyttää, osaanko sitä käyttää ja miten se tulee yhdistymään vaatekaappini nykyiseen sisältöön.

Seuraavat kuvat ovat THE MEN:istä, jonne oli saapunut Mismon viimeisen päälle hienoja laukkuja, Uniforms for the Dedicatedin upea raidallinen kauluspaita sekä lisäksi vielä Hansenin todella kauniita vaatteita. Maltan tuskin odottaa ensi viikkoon, kun sinne kuulemma tupsahtaa innolla odottamani Barenan kuorma… Hyvä syksy tulossa.

Kommentoi

  1. […] Uniforms For the Dedicatedin todella hienon poikkiraidallisen kauluspaisan The Menissä syyskuun alussa. Eilen sattumalta törmäsin samasta kankaasta valmistettuun pikkutakkiin ja kyllähän se kuosi […]

  2. […] onkin, en ollut vielä henkisesti valmis seuraavaan kuosi-iloitteluuni, vaan totuttelen vielä syyskuussa hankitun kukkakuosipaidan käyttämiseen. Askel kerrallaan ja niin […]