näkökulma

Lumene muisti minua paketilla, josta löytyi merkin kulmakarvojen muotoiluun ja meikkaamiseen tarkoitettuja tuotteita. Nappasin värillisen kulmakarvavahan tyytyväisenä käyttööni – tuote oli minulle tuttu jo vuosien takaa, ja vaikka sitä olen aina hyvänä pitänyt, tällaisena ikuisena uutuuksien metsästäjänä olin hyvän ja luotettavan vaihtoehdon mennyt unohtamaan.

Olen tätä tyytyväisenä käyttänyt kulmiini jo kuukauden päivät, mutta vaadittiin yksi viisaudenhammasleikkaus, että tajusin, miten mieletöntä tämä tavara onkaan. Perjantaina poistettu leego jätti jälkeensä valtavan posken, jonka kruunuksi kohosi vielä komea mustelma. Ensin mietin meikkaavani sen piiloon, mutta mustelmaa kosketettuani ymmärsin välittömästi antaa naaman antaa olla vaan.

Koska meikkipohja tuntui tilanteeseen nähden turhan tuskalliselta ja yleensä ilmeen pikapiristykseen suosimani poskipuna tai huulipuna eivät välttämättä ole parhaita vaihtoehtoja muodottomaksi turvonneille kasvoille, ei jäljelle jäänyt juurikaan vaihtoehtoja. Kampasin levällään rehottavat ja hailakat kulmat kuriin Lumenen vahalla ja sain aikaan ihailtavaa kuria ja järjestystä sekä särmän sävyn. Kun kasvoilla ei ollut muuta viemässä kulmilta huomiota, ei tämän tahnan aikaansaama ero todellakaan jäänyt epäselväksi.

Seuraavan kerran tämä uutuuksien metsästäjä jättää virheostokset muille ja palaa Lumenen hyllylle hakemaan tuubillisen tuttua, turvallista ja toimivaa. Jotkut asiat on vain parasta pitää simppelinä – suomalaiseen värimaailmaan sävytetty vaha on vain niin paljon parempi ratkaisu kuin liian tummat kynät ja kulmakarvat ihoon liimaavat geelit…

Lumene Blueberry kulmien muotoiluvaha, n. 9 €, lumene.com.
Testituote saatu Lumenelta.

Kommentoi

  1. Tää on aivattoisiksparastuote! Aivampparas tuote on Brow & Liner Kit. Tuote kestää pienen ikuisuuden, nykyisen oon ostanut… no, vuosia, vuosia sitten. Vaha yksinään ei onnistu eheyttämään hivenen, öh, epätasaisesti muotoutuneita kulmakarvojani, mutta TBS:n puuterimaista väriä alle ja Lumenen vaha päälle kiinnittämään ja muotoilemaan: IHANAA IHANAA IHANAA.

    En muistanutkaan että tää on mun lempiaiheeni, hmm.

  2. NIIN siis Brow & Liner Kit on The Body Shopin. Hinta 23,50. Kirpaisee kerralla, mutta käyttöpäiville jaettuna on käytännössä ilmainen.

  3. Inke hei, esitän vienon toiveen vertailukuvista tän tuotteen tehosta! Koska en käytä kulmillani muuta kuin tweezermanin huippupinsettejä, en ehkä osaa arvostaa kulmatuotteiden toimivuutta niiden ansaitsemalla tavalla… Kuri, järjestys ja särmä sävy kuulostavat hyviltä! Maltan toki odottaa kunnes kasvoihisi ei satu enää. I feel your pain, nimittäin. Multa kaivettiin reilu vuosi sitten muutaman kuukauden välein alaviisurit pois, ja huh, muistan sen tuskan vieläkin.

  4. […] taidan olla hieman koukussa sen täydellisen kulmakarvatuotteen metsästämiseen. Olen jo kehunut Lumenen klassikkokulmakarvavahaa sekä sittemmin hurahtanut Urban Decayn leluksi naamioituun kulmaväripalettiin. Mutta taas naista […]