4 x harmaa

En ole koskaan ollut eritysen innoissani collegepaidoista. Vaikka monet ovatkin hienoja, en vain ole sellaista osannut itselleni kuvitella.

Viikonloppuna tähän tilanteeseen tulikin sitten äkillinen muutos. Olin menossa Kaapon kanssa aamulenkille ja nappasin kiireessä ja puoliunisena kaapista päälle täysin satunnaisen paidan. Se sattui olemaan Acnen jo vuosia sitten ostettu harmaa t-paita, joka normaalia jämäkämmän kankaansa vuoksi näyttää  käytännössä lyhythihaiselta collegepaidalta. En oikeastaan edes tiennyt, että se enää kaapissani lymyää – yleensä en anna vaatteen odotella neljää vuotta sitä oikeaa hetkeä.

Yhden collegepäivän jälkeen tuntuu melkein siltä, että olisin valmis myös täysmittaisilla hihoilla varustettuun tekeleseen. Tässäpä neljä mieluisaa esimerkkiä, ylhäältä vasemmalta oikealle:

Our Legacy, 135 €, ourlegacy.se
Velva Sheen, £ 120, thebureaubelfast.com
National Anthem, £ 70, thebureaubelfast.com
Norse Projects, 108 €, norsestore.com

Kommentoi

  1. Tuota Our Legacya tänään testailinkin Beamissa. Ei oo mun juttu noi colleget :-/ Onneksi sieltä löytyi muuta potentiaalista, joka IG:ssa näkyi :-)

    Ja My O My:sta terveisinä, että sinne laskeutuu muutaman viikon sisällä Barenaa (!), Soullandia, Gitmania, Uniforms For The Dedicatedia, sekä yhtä uutta Italialaista merkkiä (jonka nimeä en nyt harmittavasti muista), josta Harri oli innoissaan ja minäkin olen pienen lookbook-selailun jälkeen. Jotain Barenan linjoilla, mutta street-mausteilla höystettynä!

  2. Täällä yksi collegesta innostunut! Tosin sen oikean paidan etsiminen on vieläkin kesken – ei tunnu löytyvän mun kropalle sopivaa.

    Viimeisimpänä testissä musteensininen Our Legacyn kollari. Hitsin hieno, mutta pussittaa ihan valtavasti, vaikka onkin kokoa xs. Kelvatkoon nyt kuitenkin toistaiseksi.