ilmoja pidellyt

Hoi hoi, hulttiobloggaaja on taas huidellut menemään ja jättänyt verkkopäiväkirjansa hunningolle. Pahoittelut, hässäkkä ei vain tunnu helpottavan. Lisäksi tuntuu, että mitä vähemmän ehtii postailemaan, sitä korkeammalle henkinen kynnys seuraavan postauksen osalta nousee. Annan itselleni pehmeän laskun takaisin blogin pariin ja jutustelen kanssanne säästä – eikös sitä siitä puhuta, kun ei muutakaan keksitä?

Mikäli olette tätä samaa älypuhelimiin ja pädiköihin kiinni kasvanutta sukupolvea, katsotte päivän kelit todennäköisesti internetistä verhojen raottamisen sijaan. Pari mielenkiintoista vaihtoehtoa olisi tarjolla keleistä kertomaan – tämänkin voi näköjään tehdä tyylillä…

Söpöimmän sääennusteen tarjoilee hello-weather.com

..ja inspiroivimman wevther.com, joka ennusteen lisäksi tuuraa äitiä ja kertoo, milloin se pipo pitää laittaa päähän.

Mutta mutta, yhteen päivänpolttavaan kysymykseen eivät nämäkään palvelut vastausta tarjoa: miksi tuolla ulkona on noin kylmää ja syksyistä, vaikka siellä pitäisi olla 22 astetta lämmintä?!

Kommentoi

  1. Kiva palvelu, vaikka Roomaan ehdotti huopatossuja ja pitkià villasukkia, mittarissani 33°C, pipoa ei sentààn ehdottanut!

  2. Sama juttu, kuin Sannalla, ehdotti huopatossuja New Yorkin tropiiikkiin (+30C). Kuinka mahtavaa, jos oikeasti toimisikin, pukeutumisinspiksen voisi saada suoraan sääpalvelusta!

  3. sanna ja Piritta, onpas palvelulla ollut jännittäviä tulkintoja hellepukeutumisesta, voi morjens :D Ideatasolla tosin mahtava juttu. Parempaa kehittämään, anyone? :)