citytraktorit

Hieman vaikeaa selittää, mikä näissä kolahtaa. Kai se on tuo hellyttävä pomppupohja, joka sopii tuon kiiltonahan kanssa yhteen jo niin huonosti, että lopputulos on silkkaa taidetta. Ainakin nämä olisivat helposti yhdisteltävissä – kuluneen puolen vuoden aikana olen tainnut hankkia ainoastaan tummansinisiä vaatekappaleita…

Robert Clergerie Wappy Oxford, $595, totokaelo.com

Kommentoi

  1. Tuleekohan niistä myös se ihana narskuva ääni joka askeleella? Se samainen ääni, joka tuntuu esiintyvän erityisesti hiljaisilla, pitkillä käytävillä jossain todella tärkeässä paikassa… tai sitten työpaikalla. Nuo ovat kuin kumisaapas olisi mennyt incognito. Melkein…

  2. Aikas erikoiset. Jotenkin nuo pohjat ovat liian kumpparit, siis jos nuo olisivat yhtenäiset niin voisin jopa tykätä. Tai no tykkäähän näistä, ovat aika symppikset.

    Ja hei, ihan off topic. Huuto.netissä joku kaupittelee a.p.c:n siniradallista mekkoa, Inke vaan tuli jostain syystä mieleen.

  3. Mitä useammin tätä kuvaa käy katsomassa, sen paremmalta nuo näyttävät. Ihme juttu, kyseessä on kuitenkin jotenkin tosi kamalat kengät (: