missä missä missä?

Nyt on ongelma. Teemme parhaillaan lähtöä syntymäpäiväänsä juhlivaa Tiinaa onnittelemaan. Lohkeillut kynsilakka on paikattu, hiukset ovat ojennuksessa, auringossa muhinutta ehostusta on paranneltu. Koirakin on saatu varsin uniseen tilaan ruualla, ulkoilulla sekä ensimmäisellä ravintolavierailullaan Siltasen terassilla. (Sehän meni varsin perinteisellä kaavalla: tyyppi oli ottanut omat eväät mukaan, kiehnäsi vieraan naisen kainalossa, sammui pöydän alle ja laski alleen ravintolan portista ulos viimein ryömittyään.)

Vaatteet olisi vielä lienee syytä vaihtaa vähemmän koirankarvaisiin.

ETTÄ MISSÄS TUO MEKKO ON?

Käänsin kaappini ympäri kahteen kertaan, enkä siitäkään huolimatta löytänyt sitä, enkä mitään sitä muistuttavaakaan. Vääryys. 

Boy by Band of Outsiders L/S Print Dress, $725, lagarconne.com

Kommentoi