entistä ehompi

82 päivää, 22 euroa. Erittäin kohtuullista, vaikka odottavan aika olikin välillä pitkä.

Mulberrylle kyllä 10+ palvelusta ja työn jäljestä… Okei, tämän hintaluokan laukun ei olisi suonut kuluvan puhki parissa vuodessa. Oli vika sitten laukussa, käyttäjässä tai yhdistelmässä, näin kuitenkin kävi. Virheitä sattuu itse kullekin, jälkihoidossa erotellaankin sitten jyvät akanoista. Pikkusummalla vaihtoivat laukkuni puhkikuluneen kovikereunuksen nahkoineen. Korjauksen jälkeenkin kassissa on jäljellä kaunis patina, mutta se on jälleen ehyt. Mulberry, olet jyvä ja se on hyvä.

Tervetuloa kotiin, lempiveska! Ollaan yhdessä vielä vuosikausia.

Kommentoi

 1. Mahtavaa, että korjaus onnistui noin hyvin! Olen itsekin korjauttanut yhden laukkuni lukon samaa kautta ja olin tyytyväinen. Mulberryllä on kyllä huippupalvelu!
  Tuo ennen huoltoa -kuvan sauma näyttää uhkaavasti samalta kuin Bottegan lompakkoni… :/ Mutta pehmeä nahka tuntui niin ihanalta sitä valitessa… :)

 2. Hieno juttu ja hyvältä näyttää!! Olen itsekin miettinyt Bayswaterin huoltoon viemistä, juuri samasta syystä johtuen.. Veitkö laukun vain Mulberryn liikkeeseen ja kysyit korjausmahdollisuutta, vai miten homma toimii? Tarvitseeko mukana olla laukun kuittia?

 3. M, no niinpä! Mukavaa, että sain veskan kondikseen, nyt yritän päästä yli siitä harmituksesta että se todella hajosi. Mä rasvailin laukkuani eilen ja otin lompakonkin käsittelyyn.. Sieltäpä paljastui yksi puhkikulunut reuna lisää. No, vielä on matkaa uuden lompakon hankintaan..

  Piritta, lauantaikävelyllä hortoilin viimein liikkeeseen sisään kyselemään korjausmahdollisuuksista sen suurempia suunnittelematta. Päädyin jättämään samantien laukkuni olalta sinne huoltoon lähettämistä varten ja kannoin tavarani pois paperikassissa :D Mulla ei ollut kuittia mukana, enkä sitä tarvinnut koska olin ostanut laukkuni juuri Helsingin Mulberryn liikkeestä ja asiakastietoni ostoksineen löytyivät heidän järjestelmistään. Eli jos laukun olet viime vuosien aikana liikkeestä ostanut, löytynevät tietosi sieltä! Kuitistakaan ei tosin varmaan haittaa ole, joten mukaan jos löytyy ja etenkin, jos et ole laukkua Helsingin putiikista ostanut.

  Varaudu kaameaan 6-12 vk huoltoaikaan (mulla meni tosiaan se 12 vk), mutta hinnat ovat varmaan halvemmat kuin mitä Helsingin suutareissa olisi ollut ja sieltä löytyy oikeat varaosat, oikeaa nahkaa korjaamiseen yms. Moista jälkeä ei saisi kyllä aikaiseksi muualla… Laukku on tuon korjatun osan kohdalta kuin uusi. Eli odotuksen väärti, ehdottomasti!

 4. Voi miten halvalla selvisitkään. Soittivat tänään mulle Mulberryn liikkeestä ja ilmoittivat, että Bayswaterin kulmien korjaus maksaisi 125euroa! Vähän turhan tyyristä puuhaa, vaikka kuinka olisi sijoitus pidempään käyttöikään. :(

 5. Löysin blogiisi googlen avulla. Omassa kaksi vuotta vanhassa Alexassani on sama vika (ne ”tukikujat” kuluneet puhki parista paikasta), ja kustannusarvio korjaukselle on 190 euroa! Ajattelin saavani 1200 eurolla kestävän laukun, mutta näköjään laukulle pitää lisätä käyttökustannuksia 80 euroa vuodessa… *mutimutimurrrmurrrr* En sitten tiedä, miksi sinulla korjaus oli noin paljon edullisempi, mutta kaipa omani on jotenkin suuritöisempi.

  Vähän ärsyttävää, mutta en usko pystyväni pysymään Mulberrystä erossa jatkossakaan.

 6. Mieleni pahoitin, no voi juukeli soikoon, onpas hintaero korjauksissa! Eikä siitä ole kuin puolitoista vuotta kun minä omaani korjautin. Kysäise ihmeessä, miksi näin!