koiranulkoilutusmuotia kalliosta

Kesä otti sitten askeleen takapakkia: kesäkuun toinen päivä, pipo päässä ja nilkkasukat kengissä. Yh.

Eihän tässä kuvassa oikeastaan mitään sellaista ole, mitä ette jo aiemmin olisi nähneet (Paitsi Kaapo, Kaapoa ette ole nähneet vielä joka kulmasta! Kreisi koiramuija lupaa korjata asian!), mutta haluaisin antaa erityismaininnan Nykistä ostamilleni Leviksen farkkuleggingseille, jotka melkein menisivät läpi oikeista farkuista… Tai ainakin stretchfarkuista. Ainakin tällaisen denim-ignorantin kirjoissa.

Sinänsä niissä ei ole mitään järin ihmeellistä: sopivat, varsin kapeat, eivät purista. Ostin mustat ja siniset, maksoin niistä yhteensä reilun saturaisen. Huhhuh.

Ihmeellistä niissä on se, että ne ovat onnistuneet kuluneen kuukauden aikana mullistamaan pukeutumiseni. Mekot ovat hieman huilailleet, mutta farkkujen parina käytettyjä kauluspaitoja onkin sitten pesty ja silitetty ihan urakkatöinä. Minä käytän taas housuja! Ilolla ja mielelläni!

Sitten ne huonot uutiset: näitä ei kuulemma saa Suomesta. Onkohan juuri näin? Kunpa ei olisi. Haluaisin nimittäin hankkia vielä pesun tai kaksi lisää.

Oikeaa farkkua tai ei, mutta näitä minä ainakin käytän. Elämä tuntuu toisinaan olevan kovasti liian lyhyt liian pienten housujen sopivaksi venyttämiseen.. Minä en nimittäin oikein ymmärrä, miksi haluaisin maksaa siitä, että saisin tuntea parin viikon ajan olevani housuihini aivan liian suuri. Saman efektin saa aikaiseksi myös ruokaan ja juomaan sijoittaessaan ja silloin prosessista sentään nauttii!

Pipo Peter Jensen
Takki Samuji
Farkut Levi’s
Kengät New Balance
Laukku Chanel 

Kommentoi

 1. Moi Inke! Mistä olitkaan tuon ihanaisen Chanelisi hankkinut ja koska? Varmaan blogia selaamalla pääsisin kyllä tämän salaisuuden jäljille, mutta nyt täytyy tylysti myöntää että vähän laiskottaa. Se on kyllä ihme, miten niin ”pienellä” voi ihanan tavallisista vaatekokonaisuudesta saada kokonaisuuden hiljaa hihkaisemaan ”Chich!” Oliko vaikea miettiä, minkälaisen Chanelin otat (niitähän tuntuu olevan ties sun missä väreissä ja eri kokoisina jne.) ja oletko ollut lopulta tyytyväinen sijoitukseesi? Onko vinkkejä chanelhimotuksiin?

  Ihan huikeilta kuulostaa Leviksen farkkuleggingsitkin! mä olen viime aikoina itse tykästynyt Leviksen ihan perusfarkkuihinkin, mutta kaapissa varmaan ois leggingsien mentävä kolo. Yksi kysymys niistä kuitenkin; miltä ne näyttää takaapäin, erityisesti takaliston kohdalta? Onko enemmän farkut (eli taskut jne.) vai ihan leggingsit? Oi saispa tosiaan Suomesta!

 2. Muotia! Nimittäin se, että omassa elämässänikin ovat mekot/hameet lomailleet kaapin perukoilla jo jonkin aikaa, ja silkki tai puuvilla-kauluspaidat+farkut/kukkahousut vallanneet paikan keskiössä.
  Yksi ongelma on, Suomen kaupoista ei löydy helposti hyvänmallisia ja -värisiä kauluspaitoja naisille: usein on vaan järkyttäviä stretch-viritelmiä (tiedättekö, ne tiukat joista puuttuu ylimmät napit?) tai sitten muuten vaan kelpaamattomia. Ostan omani etsystä tai ebaystä, mutta… sieltä on hankala löytää kasvavaan tarpeeseen. Onko kellään tiedossa (edullista?) ostopaikkaa perus-kauluspaidoille? Cosista ostin yhden, mutta malli oli liian väljä ja A-linjainen. Ei passaa neuleen alle semmoinen. Aih, miten paljon käyttäisin vaaleankeltaista silkkikauluspaitaa. Valkoisen kanssa. Rakastaisin kovin.

  Kiitos tästä kuvasta, koira on terhakka ja sinä viehättävä!

 3. olettepa te tyylikäs pari, sinä ja kaapo!

 4. Åh, vad gulliga ni är!<3

 5. En kestä! Mikä ihana, pieni pää sieltä sylistä pilkottaa! :) Aivan ihana haukkuvauva!

 6. Anniina, tilasin laukkuni käytettynä vintage-paris.comista jouluksi 2009 :) Onhan se aikamoinen pelastaja, olen päättänyt että se sopii oikeastaan juhla-asuun kuin juhla-asuun ja arkenakin olen sitä raahannut mukanani ihan huoletta. Kun tiesin, että tulen vain yhden tällaisen hankkimaan, päätin pelata varman päälle ja ottaa sen mielestäni klassisimman: mustan ja kultadetaljein. Laukkuni on 25 cm leveä, koko on osoittautunut vallan passeliksi – tällä pärjää jotenkuten päiväsaikaankin, kunhan valikoi vain ne kaikista tärkeimmät jutut mukaan. Iltalaukku voisi tosin olla toisinaan pienempikin, mutta tämä on oikein mieluisa kompromissi!

  Farkkuleggingsit on kyllä jees, todella jees! Nämä ovat ihan kuin farkut: nappikiinnitys, taskut takana ja edessä… Joustoa vain piisaa ja kangas on ohuempaa. I like! Dr. Denimin farkkuleggingseistä olen kuullut hyvää, ehkäpä sieltä voisi löytyä jotain vastaavaa?

  Taika-Lisbeth, muotia – kyllä! :) Olen kans tuota kauluspaitojen yleistä huonoutta kironnut, noita joustavia, imukireitä paitoja en ymmärrä alkuunkaan. Muutamia kauluspaitoja kuitenkin olen onnistunut hankkimaan, niskalappujen perusteella kannattaa tarkkailla Acnen ja Whyredin valikoimaa. Vaaleankeltaisen silkkikauluspaidan suhteen minulla olisi hassu ehdotus: käy Järvi-Muodin putiikissa :) Moni on kuulemma käynyt ostamassa tuolta kotimaiselta silkkivaatteiden valmistajalta yllättävän kivannäköisiä toppeja ja kauluspaitoja.. Itse en ole vielä puotiin saakka päätynyt, mutta ehkä joskus rohkaistun ;) Olen ollut siinä ymmärryksessä, että liike olisi Forumissa, liekö totta? COS:in kauluspaidat ovat kyllä monesti varsin veistoksellisia, mutta on siellä toisinaan ollut peruslinjaakin tarjolla. Nyt on helpompi tarkkailla valikoimaa, kun ei tarvitse rajojen yli poistua! Kiitokset vielä kehuista, koira on kyllä terhakka :D

  pauliina, kia, soulbythesea, :) <3

 7. Missä Järvi-Muodin putiikki sijaitsee? Olen nähnyt kivoja silkkipaitoja Tyylialkemistin Katrin päällä, mutta en ymmärrä, mistä niitä voisi ostaa. Voisiko joku auttaa tämän ongelman kanssa, koska hyvä laatu ja käsittääkseni edullinen hinta olisi ihan killer-yhdistelmä.
  Forumissa? Missä siellä, onko se siellä; ei kilauta kelloja yhtään. Kiitos :)

 8. Murkinamasu, tsekkailin Forumin verkkosivuja ja sieltä löytyi Silkki-Center – oiskohan se tämä liike, jonka epäilen myyvän Järvi-Muodin silkkipaitoja? Tämä voi olla jotain ihan oman päättelyni tulosta.. Forumissa ei ole kyllä liiemmin tullut hengailtua viime vuosina, mutta joku muistikuva olisi siitä, että liike sijaitsisi 2. kerroksessa jossain mitä melkoisen syrjäisessä kohdassa ja että ikkunateippaukset olisivat jotain keltaviolettia liukuväriä :D Mitenköhän oikeaan mielikuvani osuvat, saapa nähdä! Jos joku ehtii paikalle ennen meikäläistä, raportoikaahan tarkempia koordinaatteja! Ois kiva saada kesäksi vähän väljää silkkiä…

 9. Oooooh mikä katse! Sulattaa mopsikerholaisenkin sydämen :)

 10. järvi-muotia myy juurikin silkki center (sic). ymmärtääkseni silkki centereitä on helsingissä kolme: forumissa, kaivokadulla (siinä käytävässä, joka yhdistää kaivokadun ja kaivopihan) ja itäkeskuksessa. tosta itiksestä en ole satavarma, koska en käy siellä about ikinä, mutta forum ja kaivokatu ainakin porskuttavat. tämän näköinen pulju: http://www.fonecta.fi/images/stillpics/265337.jpg

 11. Voih mikä ihana Kaapo :) plus haluun noi kengät

 12. Susie, nuo tummat silmät ovat kyllä aikamoiset sydämensulattajat.. Tyyppi on jotenkin pysyvästi niin ressukan näköinen, silloinkin kuin riemuitsee :D

 13. a, sinä olet tietäjä! Kiitokset vinkistä, veikkaan että moni on kiitollinen :) Ehkäpä joskus uskaltaudun katsomaan.

 14. Irene, viimein meillä on russeli <3 Kenkiä suosittelen lämpimästi. Voi olla, että roikun tässä lenkkaritrendissä kynsin hampain - on vähän liian mukavaa luovuttavaksi..

 15. Voih miten ihanan näköista koiranulkoilutusmuotia ja voi Kaapo!

  featherandflock.blogspot.com

 16. alisa, voi kiitos :) Se on pelastus tuo tuommoinen pitkä takki – sen alle voi jemmata jos jonkinlaista virttynyttä koti-t-paitaa ja villatakkia :D Sitten kun ottaa vielä russelinpennun syliin niin hämäys on täydellinen – kukaan mitään vaatteita silloin tajua katsoa!

 17. Olen täältä joskus vuosia sitten tilannut farkkuja ja sieltä näyttäisi löytvän myös jegginsit: http://www.jeansshop.com/products.php?category=women_jeans_levis-1680-jegging Tosin hinnat ovat reilusti yli 50 eur. :(

 18. Tanja, kiitokset vinkistä! Nuo kyseiset ovat hieman eri mallia, mutta täytyypäs syynätä valikoima läpi. Mistähän sitä tietää, osuuko koko oikeaan.. Mulla on kaksi väriä mutta ovat eri kokoisia, vaikka sama malli onkin.

 19. Taika-Lisbethille – paras valkoinen kauluspaita, jonka olen löytänyt, on Samujilta (täydellinen) ja muita kivoja on löytynyt Massimo Duttilta, jota ei kyllä valitettavasti saa Suomesta… Silkkipaidan ostin pari viikkoa sitten Filippa K:lta (tosin persikkaisen, en keltaista), se on ihana ja kaunis mutta oli kyllä myös kallis. Järvi-Muoti alkoi kiinnostaa! Nyt olen haaveillut Leviksen ID Curve malliston farkuista, kun olen jo pitkään käyttänyt farkkulegginsejä, jotka aina löystyvät pesussa… Olisivatkohan Leviksen farkkulegginsit kestävämpiä?

  Inken takki on ihana! Eikä koirakaan ole hassumpi asuste :)

 20. Ihanaa et saitte vihdoin russellinne kun siitä niin kauan haaveilitte :) mäkin sain koira-asiat viimein järjestykseen, kun noi kaksi eivät voi enää samassa huoneessa olla. mulla on kokoaikahuoltajuus bodegueroon ja osa-aikainen huoltajuus russelliin :) kaikki kääntyi parhain päin! näen molempia mutta eivät joudu repimään toisiaan ;)

 21. Kerrohan vielä mistä kaupasta (NYC) ostit nuo mukavanoloiset farkkuleggingsit (vai jeggingsit?)? Matka NYCiin tiedossa ihan kohtsillään ja kiinnostaisi itsekin kokeilla…

 22. Sini, omista legginseistäni olen pessyt vasta mustat, eivätkä ensimmäiseen pesuun vielä löpsähtäneet :) Mulla on myös yhdet Curve ID:t, nekin ovat pitäneet kutinsa mainiosti. Mutta hitsi että niidenkin tosi pilli lahje tuntui ihan suuuuuperleveältä näiden sukkisten jälkeen!

  Irene, no äläpä! VIIMEIN. Ja ihanaa että sait järjestykseen ja vielä noin hyvin, nyt on rauha maassa mutta et joutunut kuitenkaan kummastakaan täysin luopumaan. Harmi, että jouduit alun alkaenkaan ratkaisua hakemaan mutta hyvä, että ratkaisu sitten lopulta järjestyi!

  Zana, minä asioin ihan Leviksen omassa liikkeessä, siellä kiikutettiin housua koppiin ja etsittiin oikeaa kokoa ja väriä yhteistuumin ja ajan kanssa :) Kävin SoHon flagship-liikkeessä, osoite taitaa Googlen mukaan olla 536 Broadway (btw Prince and Spring St.) Onnea shoppailuun! Olen ihan koukussa näihin ja eritoten vaaleansinisiin.. Niin hassua, en ole vaaleahkoa farkkua käyttänyt oikeastaan vuoooooosikausiin.