tervehdys

No moi taas! Mie oon Kaapo, sen te jo vissiin tiesittekin.

En vielä ihan tiedä, mitä muotiin liittyvää tällainen kahdeksanviikkoinen jackrussellinterrieri pystyisi tämän blogin lukijoille tarjoamaan. Ensimmäisenä vinkkinä suosittelisin kaikille kuitenkin New Balancen nauhojen maistelua – trendilenkkareista kannattaa ottaa kaikki ilo irti! (Seuraavaksi otan irti sen N-kirjaimen, kuulin erään Jorma-Irmelin jo tehneen niin.)

Muita kenkä-, vaate- ja ruokavinkkejä keräillessäni sekä sisäsiistiksi opetellessani ehdottaisin meikäläisen kuulumisista kiinnostuneille tämän blogin Facebook-seinän seurailua sekä isäntäväen Instagram-tilien (inkermaar / janissues) tarkkailua. Toistaiseksi he ovat ikuistaneet jokaisen liikkeeni, joten sisältöä riittää!

Sen verran voisin isäntäväestä juoruta, että he ovat kyllä kotioloissa mitä melkoisen mautonta sakkia. Janin harmaita collegehousuja yritän parhaani mukaan repiä lahkeista rikki, laittaisi hänkin joskus jotain muuta päälleen. Inken järkyttäviin kotileggingseihin sain jo pienen reiän, mutta työ jatkukoon!

Mukavaa viikonloppua, tyypit! Saapa nähdä, miten huomiselle lässyttäkää minulle -ulkoiluretkelleni käy. Puhuivat jostain sateesta ja minua hieman jännittää. Paitsi jos se on jotain syötävää, sitten se on ihan okei.

Kommentoi

  1. Arvasin että Kaapo osaa puhua ja kirjoittaa! Tiesin sen!

  2. Hän kyllä tulee arkipäiväistymään. Tulee ne hetket, kun haluatte vain ” täyttää hänet takan kulmalle”. Mutta siitä huolimatta: Ei elämää ilman russelia. On ne vain sellaisia.

  3. Hanna, tietty se osaa… Russeli mikä russeli ;)

  4. mom, hän jo aloittelee täyttämisprosessiaan – yllätin hänet juuri sohvan alta maistelemasta sohvan pohjaa ja pehmeitä täytteitä… Ei reikää vielä, mutta lienee ajan kysymys koska jotain on hieman haukattu. On hän myös aivan hiivatin rasittava pieniä hampaitaan käsivarteen testaillessaan, mutta parempina hetkinään saa kaiken anteeksi. Liikuttava tapaus, veikkaan että siitä vielä kunnon koira saadaan!

  5. En edelleenkään kestä. <3

  6. Voi toista, hänen seikkailuja on kiva seurata!

  7. Hänen puuhilleen saa kyllä nauraa.. Enimmäkseen. <3

  8. Tää tyyppi on kyllä niin liikkis! Ihanaa vauva-arkea teille :)

  9. Heidi, kiitokset :) Tämä koiravauva-arki on kyllä yhtä tunteiden vuoristorataa, pakahduttavaa iloa ja tukehduttavaa huolta. Ehkä kohta totumme jo toisiimme – eritoten meidän huoltajien olisi varmaan kohta hyväksi hieman rentoutuakin ;)