kuvaterveiset kruununhaasta

Eilen lähdin töistä pitkän päivän jälkeen, nuhaisena ja väsyneenä. Kulman takana odotteli kaksi piristäjää, ilta kääntyi iloksi. Ja iloksihan kääntyy tämäkin ilta, koska aion ihan pokerinaamalla nyt kierrättää näitä toisen piristäjän blogista löytyneitä kaverikuvia, kun aivoni eivät enää tällä kellonlyömällä yksinkertaisesti taivu oman sisällön tuottamiseen.

Katsotaanpas:

Takki ja mekko Samuji
Laukku Céline
Kengät Converse
Ystävä kuvassa Jenna, vielä kun tietäisi mistä kaikki ihana hänen päällään on peräisin
Kameran takana piilottelee ihana Paula 

Kommentoi

  1. mä en oikeesti kestä et sul on toi laukku. aion varastaa sen tilaisuuden tullen ;)

  2. Voi kunpa minäkin näyttäisin pitkän päivän jälkeen nuhaisena ja väsyneenä tuolta. Niin kauniita olette molemmat.

  3. Irene, täytyykin varoa sua jatkossa :D

    Vieno, mä veikkaan että Jenna on valinnut julkaistavaksi ne hyvät kuvat, eteisen peilistä kotiin päästyäni tuijotti tuona iltana kyllä varsin ryytyneen näköinen meikäläinen :D No, kiva että totuus ei näy kaukaa ja liikkeessä, haha! Mutta kiitokset kehuista, lämmittävät mieltä :)