pfffft

Hei hammaskeiju, odottelen tyynyni alle ilmestyvän yön aikana massiivisia kipukorvauksia luovutettuani tänään pari viisaudenhammasta kokoelmiisi.

Myös tällainen fiilikset summaava kultainen tonttupatsas kelpaisi. Mutta sen jätät kyllä sängyn viereen etkä tunge tyynyn alle – eiköhän yöstä ole tulossa riittävän haastava muutenkin, kun molempia poskia saa varoa.

Nyt lisää jäätelöä. Jotain hyvää tässäkin.

Ottmar Horl Swearing Gnome, 50 €, farfetch.com

Kommentoi

 1. suhtaudun erittäin empatialla. kolmantena päivänä leikkauksen jälkeen mikään sosekeitto ei enää maistunut hyvältä. näytin myös ihan turpiinsaaneelta: turvotus oli huipussaan muistaakseni toisena päivänä ja sitä seurasivat valtavat mustelmat leuassa. mutta ei enää ikinä alaviisaudenhampaiden poistoa!

 2. Jos yhtään auttaa niin eka ja toka päivä on pahin, sitte alkaa helpottaa! (Tai ainaskin mulla on kaikilla kerroilla käyny niin.)

  Ketonen pitää smuutikoneen pyörimässä ja jäätelövirran tasasena, ni kyllä se siitä! Ja huomisessa asukuvassa sit David Coulthard Inken vaatteissa?

  Jaksamista muru!

 3. Sympatiaa täältäkin. Viime kesänä minulta vietiin kerralla KAIKKI viisaudenhampaat…

  Onneksi tuosta yleensä paranee nopeasti, minulla kipua kesti vain reilun päivän ja sen menin vahvalla buranalla. Ja turvotustakaan ei ollut oikeastaan lainkaan, koska pidin heti leikkauksen jälkeen jääpussin lähietäisyydellä :)

  Tsemppiä!

 4. Nna, tää ylähampaiden poisto oli vielä ihan iisi-piisi -keikka sun kokemuksiin verrattuna.. Veikkaan, että mun alahampaiden napsautus tulee olemaan sitten jotain samankaltaista kuin teikäläisen, niiden takia pitää mennä jonkun erikoisspesialistin puukotettavaksi. No, siihen on aikaa!

  Eeva, huomista odotellessa! Olen jättänyt normaalin ravinnon taakseni ja tankkaan itseeni elämää smoothieiden, jäätelön ja vahvasti voipitoisen perunamuusin muodossa. Jos tätä dieettiä jatkuu vielä kauan, on seuraavassa asukuvassa kyllä Inke rutkasti isommissa vaatteissa – edellinen ateriani taisi kyllä olla silkkaa voita ripauksella pottumuusia. No mutta paraneva tarvitsee energiaa jne. tekosyitä :)

  mariaelina, KENELLÄ JUMALAUTA ON NOIN KIERO HUUMORINTAJU?! Mulla meni usko ihmiskuntaan jo siitä, kun ne kaksi hammasta rusautettiin kerralla irti. Mutta hyvä kuulla, että näistä paranee suht nopeasti.. Turvotusta mullakaan ei tänään liiemmin ollut, koska hengasin eilisillan kahden kohmeisen herne-maissi-paprika -pussin kanssa :)

  Kiitokset tsemppauksista kaikille, vastoin kaikkia odotuksia vaikuttaisi vahvasti siltä, että jään sittenkin eloon!
  t. Draama-Kuningatar

 5. No älä inke muuta sano :) Kyllä siinä kohtaa oli vitsit aika vähissä, kun hammaslääkäri tyynenä ilmoitti että ”otetaanpas nyt nämä kaikki sitten kerralla, niin et ainakaan turhaan tullut”. Onneksi on puudutus :)