kesäksi

Kelpaisi kesäksi tällainen COS:in denimviritelmä. Mekostahan voi myös päätellä minun toiveeni kesäsään suhteen.. Lämmintä saa kyllä olla, mutta huhhah-helteissä en pärjää. Sehän voi tosin johtua siitä, että minun ”kesämekoissani” on kuvan tapaan helmaa ja hihaa…

Muutaman edellisen COS-tilauksen mentyä täysin pipariksi jäädytän verkkokauppatunnukseni ja odottelen mielummin sen Helsingin liikkeen aukeamista. Mikäli joku tietää, milloin tämä h-hetki nyt oikein koittaa, jaathan tietouttasi kommenttiboksin puolella!

COS Jersey Chambray Dress, 59 €, cosstores.com

Kommentoi

 1. COS avaa liikkeensä toukokuun lopulla Kämp Galleriassa, kertoo kesökuun Elle Finland -lehti. Eli ei enää kovin pitkää odotusta tarvitse kestää. =)

 2. Riesu, good news! Tietääkös joku ihan tarkkaa päivää? Ei mulla mitään rahaa ole enkä mitään saa ostaa, mutta..

 3. Mulla on käynyt ihan sama huono flaksi COS:in verkkokaupan kanssa. Möh. Ei tuotteissa mitään vikaa, olen vain onnistunut arvioimaan koot pöpelikköön. Mutta siellä me ollaan, sää ja mää, jonossa sitten kun aukeaa -ja varmaan pari muutakin ;)

 4. Juuri selailin COS:sin nettisivustoa ja tuon mekon nähdessäni pohdin, että olisi ihan Issuesin Inken tyyliä…

 5. Kylläpä saisi se COS jo aueta. Toukokuun loppuun ei ole kovinkaan pitkä aika..

 6. Ihana! Jotenkin Samuji-mainen. Mutta sillä erolla että Samuji-mekot ovat aina liian lyhyitä minulle. Ehkä tuossa olisi pituutta…

 7. Pitäisi aueta 25.5… näin vastasivat Cos:ilta kun ystäväni sitä kysyi vähän aikaa sitten eli enää ei tarvitse odottaa pitkään :) Toimii munkin makuun tuo sininen mekko!

 8. Liikkeen aukeamista on odoteltu täälläkin ja työmatkalla tarkkailtu kun kalusteita on alettu kantaa sisään. Kiva tietää että se on jo ensi viikolla! Pitää mennä heti tutkimaan tarjontaa!

 9. Hertta, kokojen arviointi on kyllä COS:in kanssa poikkeuksellisen hankalaa, mä olen ollut heidän mitoituksessaan kaikkea XS:n ja 38:n väliltä ja osa ei vain istu, vaikka minkä koon päälleen pukisi. Homma helpottuu, kun pääsee tsekkaamaan kamat paikan päällä eikä tarvitse odotella toimitusten kanssa eikä ryömiä ei-minkään-reitin-varrella sijaitsevaan Siwaan vikatikkejä palauttamaan. Jonossa nähdään!

  Ee, hahah, olenpas minä ennalta-arvattava! Pisteet kuitenkin bongauksesta, oikeaan osuit :)

  wikke, pian, pian!

  marjo, on siinä samanlaista simppeliyttä kyllä :) Samujin minimittaiset ovat mulle vielä säädyllisen pituisia, mutta ymmärrän että ne saattavat pidemmälle olla lyhyehköjä. Mulla on niiltä pari sellaista Finch Dress -mallin mekkoa, joissa helma yltää mulla jopa polven yli. Vink vink :)

  NiinaK, halleluja! Kiitokset tiedotuksesta!

  Sini, siellä nähdään! Kiva kuulla, että siellä kasaillaan jo rekkejä, ehkä tämä ei olekaan silkkaa huhua koko homma ;)