del rey

Uskottava se on – Mulberry sitten otti ja nimesi veskan kovalla ryminällä tovi sitten ihan ookoo -tasoisen debyyttilevynsä hirmuisen mediarummutuksen ja spekuloitujen huultensuurennosten siivittelemänä julkaisseen Lana Del Reyn mukaan.

No, en heittaa: levy on hyllyssä, Lana on tyylikäs ja kaikesta laskelmoinnista huolimatta varsin freesi ilmestys. Del Rey -kassistakin tykkään, se on mielestäni varsin ihana yhdistelmä vanhaa aikaa, koululaukkua ja lekurinveskaa.

Mitäpä mieltä: yhden hitin ihme vai seuraava it bag?

Mulberry Del Rey, 990 €, mulberry.com

Kommentoi

 1. Yhden hitin ihme

 2. Tuo on kyllä hieno laukku, toivotaan sille menestystä! Mulberry on tehnyt onnistuneita laukkuja viime aikoina. Tuossa on kyllä toisaalta paljon samaa henkeä kuin Chloén malleissa.

 3. Tämän kuvan perusteella levy on suurempi hitti kuin laukku.

 4. Paitsi et lana ei mun mielestä oo tyylikäs! Ootko nähnyt kuvia siitä kun se on hommailemassa kaupungilla, niinkun ”out and about”? Vähän huono.. tai siis ero stailattuun videolookkiin on aika suuri…

  PS. 576, mä en osaa sanoa, siellä on joku kohta, joka painaa. Oliko sulla niin alussa? On mulla nämä jo jonkun aikaa ollut, niin ihanat on, toivottavasti vähän muotoutuvat..

 5. Täti, aika näyttää :)

  Private Blend, oikeassa olet! Mä tykkään tossa laukussa siitä, ettei siinä ole ihan liikaa härpäkkeitä ja detaljeja..

  Maria, no onhan se ihan toimiva lätty ;)

  mix, mun mielikuva Lanasta taitaa kyl pohjautua enimmäkseen siihen stailattuun puoleen hänestä :) Kävin kommenttisi jälkeen googlailemassa Lanaa ja voi hitto, olisin kyl mieluusti säilyttänyt hänestä sen eheän ja tyylitellyn näkemyksen :D

  Tai siis… http://www.justjared.com/photo-gallery/2662567/lana-del-rey-cannes-france-01/ – WHAAT?

  Niin ja lenkkareista – ei mulla ole painanut niissä kyllä mikään :( Onko se kipukohta ylä- vai alapuolella? Mulla on joskus lenkkarit/tennarit painaneet ylhäältä päin, mutta se on aina johtunut siitä että meikänörtti on hirttänyt narut liian kireälle ja sen johdosta se kieleke menee rullalle ja painaa jalkaa :D

 6. No nyt on kyllä pakko sanoa jotain Lanan puolustukseksi:) Minusta levy on varsin kuunneltava ja Lanasta on ihan pakko tykätä sen takia, että vaihteeksi joku, joka on ihan loppuun asti stailattu ja luotu, mutta silti omanlaisensa outo ja erottuva! Alkaa jo pikkuhiljaa kyllästyttää nämä ah niin aidot laulajattaret a’la Adele, jotka miltei taukoamatta toistelevat miten niin niin niin normaaleja ja tavallisia he ovat. Virkistävä tapaus on tuo Lana ja sievä on laukkukin :)

 7. Susie, totta – Lanan taustatiimi on onnistunut tekemään kuitenkin jotain omanlaista ja neidolla on moneen verrattuna vielä paljon vaatetta päällä… :) Kyllä mää hänestä tykkään!