kotiin sieltä

Viikon metsästin Manhattanilta kevättakkia, putiikkiakaan en jättänyt kääntämättä. Kotiin palattuamme harhailin vanhasta tottumuksesta kaupunkireissullani Pohjoisesplanadille. Sielläpä yllättäen roikkui henkarilla juuri sellainen takki, jota olin kuumeisesti etsiskellyt viikon ajan Atlantin toiselta puolen. Tietty.

Jotenkin lämmittää mieltä löytää kotoa se, mitä ei suuresta maailmasta saa. Mutta onneksi ei noin muutoin ollut hukkareissu tuo Nykin pyrähdyksemme…

Samuji Lara Unlined Cotton Coat, 335 €, samuji.com

Kommentoi

 1. Heh, merta edemmäs jne…

  Ja tuohan on melkein minun takkini, ostin aiemmin keväällä vuoratun version. Olen pitänyt siitä kovasti, tuntuu sopivan lähes kaikkeen.

  Viikonloppuja!

 2. mariaelina, jos se on se ihanainen, hienostunut tummansininen… Onnittelut! Minä jäin jotain urpoilemaan ja arpomaan, myöhemmin keväällä itkeskelinkin sitten menetetyn perään. Onneksi tekivät eri kankaasta takkia lisää, tämä musta ja kulutettu on kyllä meikäläiselle just se oikea.

  Ihanaa viikonloppua :)

 3. Onpa kyllä harvinaisen täydellinen simppeli takki – nykyään niissä tuntuu aina olevan jotain liikaa. Eilen juuri sovittelin Stockmannilla kevättakkeja, mutta ehkä tuo vanha välttää vielä tämän kevään. Olisi kiva nähdä takista kuva päälläkin! :)

 4. Sini, tässä ei kyllä ole mitään ylimääräistä! Eiköhän tämä tule olemaan hyvä kaveri monena keväänä. Ja kyllä, tästä toimittaa ilolla myös kuvan päällepuettuna, jahka minun ja Janin iltareitit taas osuvat yksiin tämän hektisen viikon jälkeen :D

 5. Ihana takki, ja kiitos varoituksesta. Pitääpä pysyä kaukana Espasta… muuten sorrun aivan varmasti ja nyt olisi pakko säästää rahaa. Mutta on niin paljon ihania asioita. :P

 6. Kiitos Inke, se sininenhän se :) Ja tuo musta on epäilemättä aivan yhtä ihana.

 7. Murkinamasu, ei mun varoitukset mitään auta, siinä puodissa on joku magneetti, joka vetää sinne ihan väkisin!

  mariaelina, molempi parempi! Tai siis.. Onneksi molemmille löytyi omansa :)

 8. Onnittelut erionomaisesta takkivalinnasta! Omistan saman takin mariaelinan kanssa ja olen parin vuoden etsintöjen tulokseen enemmän kuin tyytyväinen, malli on ilmiömäisen hieno.. luontevan hillitty, mutta silti tarpeeksi ryhdikäs. Näyttää hyvältä mustana!

 9. Vasilisa, nyt on meillä sitten takkietsinnät hyväksi toviksi etsiskelty! En näe mitään syytä, miksei tällainen klassikko näyttäisi hyvältä vielä tulevinakin keväinä, kunhan emme puhki käytä :D Onnittelut myös sinne!