caped crusader

Ensimmäisen kelpo kevätpäivän kunniaksi esittelyyn laitetaan viitta. Yhdistäisin valkoiseen kauluspaitaan, farkkuihin, edelliskesän nähneisiin Converseihin sekä dramaattisiin aurinkolaseihin.

Nyt olisi muutenkin viittaa vaativa fiilis.. Muutaman päivän blogihiljaisuus nimittäin selittyy sillä, että olen lukenut lempiblogejani torstaista saakka livenä. Jostain syystä näitä tyyppejä ei koskaan näe ilman, että pöydät notkuisivat herkullisesta ruuasta ja kuohuvasta juomasta. Ruo-kaa. En muista, koska viimeksi olisin syönyt näin hyvin näin monena perättäisenä päivänä.

Viitta on siis valinta, joka tehdään paitsi tyylisyistä, myös pakon edessä – nyt kyllä täytyy myöntää, että hieman farkun nappi jo kiristää. Mutta en valita, tuon porukan ja noiden safkojen vuoksi olen valmis viittojen viitoittamalle tielle. Kiitos, kaverit. Pois en vaihtaisi.

Le Bac by United Bamboo Hooded Zip Cape, $276, lagarconne.com

Kommentoi

  1. moi! löysin sattumalta blogisi kun googletin tallinn shopping. ollaan menos poikaystäväni kanssa viikonlopuksi ja haluaisin vähä vinkkejä mistä löytyy hyviä merkkiliikeitä ja hyvän ravintolan :)

  2. suusan, en juuri Tallinnaa tunne enkä ole aikoihin ajan kanssa käynyt, mutta mene Sfääriin – piipahdimme kesällä laivaa odotellessamme ja muualta tullessamme, ja siinä paikassa yhdistyvät molemmat toiveesi: hyvä ravintola ja merkkiliike :) Tsekkaa http://www.sfaar.ee/ Kivaa viikonloppulomaa teille :)