round and round

Olin kyllä jo päättänyt, että täksi kesäksi hankin tummanpuhuvat, suurehkot ja dramaattisemmat aurinkolasit muutoin varsin pätevää aurinkolasivalikoimaani täydentämään. Sitten tietty iskin silmäni näihin vaaleahkoihin, pyöreisiin ja kasarihtaviin pilotti-Lennon-yhdistelmiin.

No, silmälaseihini kiinnitettävät aurinkolasiklipsit (kuulostipa nörtiltä) ajavat pitkälti saman asian. Suuntaanpas katseeni siis jälleen draaman pariin…

Mutta sinä, jolla ei ole pyöreitä rillejä ja niihin suunniteltuja aurinkolasiklipsejä (nörtti mikä nörtti) – hanki ihmeessä tällaiset. Nörttien kesä 2011 oli meinaan mitä melkoisen hauska ja onhan toki olemassa pieni mahdollisuus, että se johtui juuri niistä laseista. Kyllä niille joku muistaakseni nauroi.

Illesteva Milan Tortoise $325, openingceremony.us

Kommentoi