punottua

Avasin pelin ihastelemalla eilen Carvenin ja Robert Clergerien yhteistyönä kyhättyjä korokepohjaisia espadrilloksia, tänään korotan panoksia esittelemällä Whyredin punospohjaiset nirunarusandaalit. Ihanat, ihanat, ihanat!

Tämä äkillinen punospohjakuumeeni taitaa olla alla lueteltujen seikkojen summa:

1) Heitin viimein roskiin kaksi kesää palvelleet A.P.C.:n lättäpohjaiset espadrillokset. Niiden pohja oli kyllä vielä hyvässä kunnossa, mutta kangas oli kulunut kiinnikekohdasta käytössä niin puhki, että kenkäosa kiinnittyi pohjaan kannan tienoilta enää epämääräisillä rihmoilla. Nyt haluan uudet, tai jotain sinne päin.

2) Työkaverilla oli muutama viikko sitten jalassa jotain ihanaa, korokepohjaista espadrilloshenkistä, mutta en ymmärtänyt kysyä mitkä ja mistä ne olivat, kun jäin miettimään miksi ihmeessä minulla oli tuolloin jalassa vielä ne karskeimmat talvikengät vaikka toiset huitelevat jo keväisemmissä popoissa.

3) En varmaankaan ihan koko kesää voi hautoa jalkojani niissä ainaisissa lenkkareissa, joista olen jauhanut kuukausikaupalla ja todennäköisesti jo kyllästymiseen asti. En ainakaan joka paikassa? Enhän? Enkö?

4) Kesä-kesä-kesä-kesä, kulman takaa jo kuiskailee. Menisin vastaan ja toivottaisin tervetulleeksi, mutta ei näissä talvikengissä kehtaa.

5) Mutku mä haluun. (Klassikko, joka harvemmin toimii, mutta yrittämästä en lakkaa. Kyllä se joskus vielä.)

Whyred Gera Sandal, 240 €, whyred.se

Kommentoi