ensimmäiset lomatunnelmat…

…enkä ole edes lomalla. Vielä. Pariin viikkoon.

Harhainen kääpiö täällä vain sielunsa silmin näkee itsensä lipumassa ylläolevassa asussa pitkin New Yorkin katuja noin 178 senttimetrin pituisena, yllätyshoikkana sekä hienostuneesti ruskettuneena. Lämpötila kipuaa yli kahdenkymmenenviiden asteen, dramaattiset aurinkolasit peittävät puoli naamaa. Harpon määrätietoisesti mutta rennosti eteenpäin, kääntyilen kadunkulmista kuin kotikonnuilla konsanaan ja…

Pim, päiväunet päättyivät. Otetaanpa uusiksi.

Parin viikon päästä seuraan kiltisti New Yorkissa karttaa tihrustavaa Jania vailla omaa suuntavaistoa. Ihan omissa vaatteissani, lenkkareissani sekä äkillisesti ajastaan jälkeen jääneessä kevättakissani, yllättäen yhä satakuusikymmensenttisenä sekä auttamattoman talvipainoisena. Dramaattisesti yli puoli naamaa peittävien sekä aavistuksen liian suurten aurinkolasien takaa katson ihaillen sekä hivenen kadehtien sitä 178-senttistä nykitärtä, joka purjehtii reippaan määrätietoisesti ohitseni haaveasussani.

Whatever. Mentäisiinkö jo?

Takki Christian Wijnants Chloe Coat, $744
Mekko Christian Wijnants Delice Long Sleeve Dress, $636
Kassi Hope Shopping Bag, $248
Rannekoru Isabel Marant Yvette Cuff, $245
Kengät Carven for Robert Clergerie Braided Straw Wedge Oxfords, $560

Kommentoi

 1. Inke, sinä olet kaunis. Ja kyllä meillä 175+ -senttisilläkin omat kompleksimme on (olenko liian suuri, ellen ole aivan hoikka jne, huoh…)

  Oikeastaan tulin kiittämään, että olet kertoillut Essien lakoista. Huomasin Essien uuden telineen Stockmannilla ja ostin yhden lakan (vaikka oli kyllä vaikeaa pitäytyä siinä yhdessä). Todella kauniit värisävyt, hyvin levittyy ja tuntuu pysyvänkin. Nyt haaveilen jo seuraavasta väristä :)

 2. […] Jan « ensimmäiset lomatunnelmat… […]

 3. mariaelina, kiitokset kauniista sanoistasi, jälleen kerran :) Kyllä mä uskon olevani ihan hyvä juuri näin, sitä vain välillä huomaa pohdiskelevansa millaista olisi, jos olisi toisenlainen. Veikkaan, että ihan samanlaista. Paitsi ei tarvitsisi lyhennyttää kaikkia housuja :D

  Ei vaan, aina toisinaan sitä pohtii mistä jää paitsi, tietty unohtaen että ne huolet ovat todennäköisesti käänteisiä siellä kolikon toisella puolella. Tällä kertaa mä kyllä enimmäkseen kriiseilin siitä, että en usko pitkän takin sopivan mulle, koska kompastuisin helmoihin. Se on vähän epistä. :)

  No, asiaan: mukavaa kyllä, että Essien lakkoja saa nyt useammista kaupoista! Minä olen aina ollut lakkojen laatuun tyytyväinen, mutta muutamat netistä tilatut sävyt ovat kyllä olleet hieman… Noh, muuta kuin mitä kuvittelin niiden olevan. Viimeksi tänään pinnistelin väkisin pois Essien telineen luolta, annan itselleni luvan muutamaan pulloon sitten Ameriikanmaalla. Muistelisin niiden olevan hivenen halvempia siellä päin, ehkä jotain 8 euron kieppeillä. Vä-re-jä!

 4. Jep, ymmärsin toki. Itselläni oli vain eilen myös kriiseilypäivä, siksikin kirjoitin. Ja onhan tuo takkiasia epistä, olen samaa mieltä. Ellet sitten lyhennä sitäkin :)

  Essien telineeltä on todellakin vaikea poistua. Uskon muuten tuon nettijutun – voi olla aika vaikeaa saada sävystä käsitystä netissä. Koska kyllä Essielläkin sellaisia sävyjä on, joita en omiin kynsiini ottaisi.

  Jostain syystä nyt houkuttaisi jokin oranssin/korallin tapainen, selkeästi oire laajemmasta ”ongelmasta”: tänä keväänä neutraaliin vaatekaappiini on hiipinyt ihan huomaamatta turkoosia ja punaista ja keltainen laukku ja kirjava rannekoru…

 5. Hei Inke!

  Ajattelin tähän väliin kertoa, että olet minun lempparibloggaaja! Pikku ihmiseen on ladattu aimo annos munaa!

  Propsit toiselta kääpiöltä!

 6. mariaelina, kriisejä tulee ja kriisejä menee, mutta niin kauan kun kriiseilemme lähinnä liian pitkistä helmoista ynnä muusta yhdentekeväst tietäen itsekin, miten dorkaa se on, niin kaikki on oikeasti varmasti aivan mallillaan :)

  Värejä on täälläkin toivotettu viime aikoina tervetulleeksi, mikä lie kevään merkki. Viime aikaisen värisuoran tosin katkaisin tänään hankkimalla jotain mustaa – ennen se oli oletusarvo, nyt jo piristävä poikkeus. Oi aikoja, oi tapoja.. Mutta joku säväyttävä kynsilakka on nyt saatava.

  fani, ip-osoitteen mukaan et ole Jan etkä äitini – mitä ihmettä! Kiitokset kauniista sanoistasi, mulla oli ihan mahtava päivä, mutta teit siitä kyllä vielä mahtavamman. Hymyilyttää :) Ihanaa viikonloppua!