tups tups

Hiljalleen toivun alkuviikon kenkäkriisistä ja lohduttaudun hihittelemällä hyväntahtoisesti näille Acnen ylikasvaneille tupsuille. Miksi niistä tulee mieleen snautserin parta?

Mielettömät, mutta myöskin mielettömän hintaiset. Jotenkin sellainen kutina, että näitä tulen mietiskelemään useampaan otteeseen lähiviikkojen aikana… Onko jotenkin epäloogista matkata Ruotsiin, jotta säästäisi hinnassa noin viisikymppiä?

Acne Azalea, 450 €, shop.acnestudios.com

Kommentoi

 1. […] Jan « tups tups […]

 2. Hei Inke!

  Täysin postaukseen liittymätön kysymys: sinä kun tykkäät Samujin mekoista ja omistat muutaman version niistä Liberty-kankaista tehdyistä mekoista, niin oletko huomannut, että Marc O’Polo on tehnyt mekkoja samoista kankaista? :) Olisin itselleni halunnut ostaa Samujin värikkään ja kukikkaan printtimekon, mutta malli ei ollut minulle sopiva. Siksipä kummastus olikin melkoinen, kun huomasin tällä viikolla kotopuolessa vieraillessani, että paikallinen vaateliike myi Marc O’Polon mekkoja samoilla printeillä.

  Mukaan lähti tämä mekko: http://www.marc-o-polo.se/women/clothing/dresses/liberty-dress/peacock/9936-841.html

  Samaa mekkoa löytyy myös sinisellä mustikkakuosilla, jota Samujilla taisi olla jossain muussa värissä: http://www.marc-o-polo.se/bestseller/women/clothing/liberty-dress/graphite/10009-958.html

  Ajattelin siis vinkata, jos vaatekaappiin mahtuu kesäksi vielä uusi mekko. :)
  Mukavaa pääsiäistä!

 3. Samat kengät mielessä..koska kaksi snautseria löytyykin jo ;)

 4. Inke darling mä lohdutan sua: Olin tilannut noi Acnen tasseliloaferit ja ne tuli tänään postissa.
  Ja ne tupsut on puolet laihemmat ja täysin jäykät todellisuudessa!
  Ei ollenkaan runsaat ja hulmuavat.
  Toi Acnen online -kaupan tuotekuva antaa täysin väärän kuvan kengistä, tai siis tupsuista.
  Saakeli. Naurattaa ja kiukuttaa. Ja palautukseen menee.

 5. Heidinen, mainio vinkki! Mulla ei ole tällä hetkellä tyhjää henkaria kaapissa (voi apua) ja Samujin malli sopi mielestäni mulle, mutta toivottavasti ilman jääneet löytävät kaunista Liberty-kuosia vinkistäsi :) Nättejä nuokin!

  Kirsi, taitaa olla snautsereillasi komeammat parrat kuin loafereilla, mutta se taisi kyllä olla selvää jo heti kättelyssä :)

  Maria, No voi sun mikä vedätys! Harmi, ettei tärpännyt, mutta kiitos kun varoitit mua tekemästä samaa virhettä. Miten ne ovat menneet tekemään tupsuista jotkut säälittävät luirut kun tuo kuva lupaa volyymiä ja tuuheutta koko rahalla? Dorkaa.