sklobot ja kusiluikkarit

Eksyin pitkästä aikaa Backyard Billin mainiolle sivustolle, olipahan saitti taas täynnä hienoja ja inspiroivia valokuvia.

Parhaimmistoon kuuluivat mielestäni hänen Park & Bondille ottamansa kuvat. Kaikki asut ovat kenkävalintoja lukuun ottamatta todella hienoja. Keskikuvan tennarit toimivat kyllä oikein hyvin, mutta kyseessä on mielestäni kyllä valitettavasti sarjan ainut nappiin mennyt kenkävalinta. Ylimmän kuvan klonksut sklobot eivät yksinkertaisesti näytä hyvältä puvun kanssa, eivätkä ne myöskään tuo minkäänlaista särmää tai rosoisuutta kuvaan – mikäli niillä sitä nyt lähdettiin hakemaan. Viimeisimmän kuvan kusiluikkareissa taas olisi saanut olla edes hieman paksumpi pohja tai ne olisi voinut vaihtaa vaikkapa Butteron tulkintaan purkkareista.

Kylläpä on mukavaa ruotia täältä kotikoneen ääreltä… Ja helppoa. Kuvat jäävät kuitenkin vahvasti plussan puolelle, kengistä huolimatta.

Ps. Lupaan, etten enää koskaan käytä sanaa sklobot.

Kommentoi