hei hei

Maanantaina kannoin postista kotiin hienoimmat kengät, jotka olin hetkeen nähnyt. Tiistaina kiikutin ne kyynel silmäkulmassa takaisin, koska McNairyn tulkinta koosta 36 oli Pikku-Jaloille valitettavasti noin 2,5 cm liikaa. Pienuuskompleksista kärsivät Pikku-Jalat kartoittavat parhaillaan mahdollisuuksiaan mennä Rollen pajalle kantapää-implantteja hakemaan.

Miksi, voi miksi herrainkenkien mitoitus tuntuu aina olevan reilusti yläkanttiin? Verkkokauppojen herrainkenkätuotekuvauksissa epäröivien käsketään aina ottaa pienempi koko, mutta mitä jos pienempää kokoa ei valmisteta?

Seuraavaksi taidan asioida hattu kourassa McNairyn lastenosastolla. Pisteet kuitenkin Scout the Storelle aivan mielettömästä asiakaspalvelusta, heistäpä sopisi monen ottaa mallia!

Etsintä jatkuu… Onneksi kenkien perään haikailu tuntuu kiinnostavan yhä vain.

Kommentoi

 1. Voi harmi.
  Minä kiikutin kans postiin takaisin Englantiin lähetettäväksi parin GH Bass loafereita.
  Voi paskat että otti päähän. Tosi komeat kengät, edullisesti olisi saanut mutta olivat liian leveät. Tiedän että ko. mallia valmistetaan kapeampana mutta Englantiin kuulemma toimittavat vain Wide- mitoituksella. Ameriikan maalta en ole ”uskaltanut” tilata.

 2. Trickersiltä löytyy naisten mallistoa vähän pienemmissäkin kooissa, saattaa olla tsekkaamisen arvoinen.

  http://www.trickers.com/collections/mens/ladies/ladies_collection.htm#

  Hinnat toki McNairyja kovemmat, mutta toisaalta Trickersit ovat kyllä laadultaan selkeesti useamman pykälän ylempänä. Rahoilleen saa vastinetta.

 3. Violet, oon sovittanut jotain Bassin kenkiä Jenkeissä ja siellä tuolloin pienin koko, US 5,5 oli mulle aiiiivan liian iso, pituudesta. En siis ihan uskalla usuttaa sinua tilaamaan sieltä pienemmän toivossa.. Paitsi jos ongelma oli yksin leveys, ehkä sitten :)

  J. Matrix, tuttuja, tuttuja, mutta kaikki näkemäni naisten Tricker’s-mallit (niin, ja sama homma Church’s-tarjonnan kanssa) ovat olleet ns. vähän sirompaa ja klassisempaa mallia – noissa McNairyissä tykkäsin erityisesti tuosta raakakumipohjasta – olisi ollut hauskaa, jos olisi saanut pienet, mutta karskit herraskengät. Scout the Storelle tekivät taannoin yhteistyömallin, (http://www.scoutthestore.se/en/art/tricker-s-for-scout-ladies-beechnut-burnished-derby-brogue.php?XBLG2783=fd3cce04c2dce1ccbc93db7bbe667f7b) jossa oli jo ”sitä jotain”, mutta sitä ei koskaan tehty kolmeseiskaa pienempänä :(

  Church’s-brogueita olen kyllä vilkuillut sillä silmällä jo pidempään, mutta ne olisivat sitten vähän eri käyttöön kuin mitä nuo olisivat olleet.. Eivät ole niin ”jätkämäiset” kun pohja on ohut.