takaisin tarhaan

LAPPUHAALARIT.

Onko jo comebackin aika? Vanheneeko rikos kahdessakymmenessäviidessä vuodessa? Miksi hotsittaa?

No, en osta, ellen pääse jossain sovittamaan. Väittäisin kaikkien nettiostosteni vuonna 2012 nimittäin menneen komeasti penkin alle. Mikään ei istu, on liian suurta tai kinnaa, lentolipuissakin on nimi jumalauta väärin.

Nyt kun sain rakennettua luontevan aasinsillan (lappuhaalarit – lentomatkustaminen), kerrottakoon samaan hengenvetoon, että sain tänään ostaa lisäkirjaimia omaan nimeeni ”kohtuuhintaan” seitsemälläkymmenelläviidellä eurolla. Plus kaksi kahdenkymmenen minuutin puhelinjonotusta, molemmat hintaan 3,15 € plus maksut minuuteista. Tietty.

Loppusumman mukaan olisi tullut suurinpiirtein saman hintaiseksi käydä maistraatissa vaihtamassa sukunimi, jotta se täsmäisi siihen kirosana-kirosana lentolippuun. Inke Niemin, lausutaan [nie:miiin]. Aika eksoottista. Pitäydyin tällä kertaa tyttönimessäni, koska näillä nykypäivän vokaalin hinnoilla minulla ei olisi ollut varaa päivittää joka pirhanan poonuskorttia.

Annan periksi. Jos tämä on kommunikaatiota, meitsi disconnectaa. Toisaalta olisi mukavampaa tehdä se lappuhaalareissa – ryömiä nurkkaan, pistää peukalo suuhun, potkia lattiaa ja antaa porun tulla. Se oli ihan normaali käyttäytymismalli silloin, kuin viimeksi pukeuduin lappuhaalareihin. Aistin taantuman tulevan.

Surface To Air Dede Dungerees, 190 €, surfacetoair.com

Kommentoi

  1. Minä ostin haalarini jo viime kesänä ja käytän niitä tyytyväisenä ja samiksena 2-vuotiaani kanssa Edellinen kerta taisi olla joskus ala-asteella, samaan aikaan kun käytin coversejakin. Haalarit aiheuttavat muuten samanlaisia nostalgisia tunnelmia kuin New Balancetkin. Valkoiset ovat matkalla kotiin, eli suuret kiitokset avusta, ei olisi löytynyt ilman teitä.

    Haalarit löytyvät, kohta myös lenkkarit. Seuraavaksi lyhyet urheilushortsit ja tennissukat polven alapuolelle kiskottuna, kuten vanhemmillani on ihanissa 80-luvun alun lomakuvissa. Asuun oli muuten yhdistetty molemmilla siniset lenkkarit, merkkiä ei ole vaikea arvata…

  2. raskausaikana katselin trendikkäiden tukholmalaisodottajien lappuhaalareita, mutten ollut vielä ihan valmis siihen äitiyspukeutumisen klassikkoon ja hiihdin farkkulegginseissä ja maximekoissa loppuun asti. nyt raskauden jälkeen en edelleenkään osaa oikein päättää, ovatko lappuhaalarit hirveät vai oikeastaan aika kivat.

  3. Anneli, ihanalta kuulostaa tiimiasunne :) Mukava kuulla, että lenkkarit lopulta löytyivät – ihanaa, jos meistä oli jotain apua! Nyt voit lavastaa kasarikuvat uusiksi ;)

    nna, ehkä ne ovat vain hirveän kivat? :D

  4. Nauroin vedet silmissä. Minä vielä muistan nuo ajat! Loistavaa tekstiä.