tilannepäivitystä

Uusi Mulberryni!

Valitettavasti se on kuitenkin juuri tuo tuossa kuvassa, kassin sisällä ei ole mitään uutta nähtävää.

Lauantaikävelyllä uskaltauduin viimein Mulberryn liikkeeseen näyttämään elämää nähnyttä Alexaani. Ongelma – puhki kulunut kulma, siis – on kuulemma korjattavissa, vieläpä ihan muutamalla kympillä. Laukku jäi liikkeeseen odottelemaan maanantaina koittavaa Englannin matkaansa, minä sulloin kamppeeni paperikassiin ja mietiskelen seuraavat 6-12 viikkoa, miten saan tavarani mahtumaan pikkulaukkuihin Alexan paluuta odotellessa. (Olen pahoillani, paperikassi, mutta sinä et taida jäädä nyt pysyvämpään käyttöön.)

No, korjattava se on, ja parasta hoitaa asia nyt pois päiväjärjestyksestä eikä katsoa, kuinka paljon pahempaan kuntoon kuluneen kulman saa laitettua. Tuleepahan samalla karsittua turhat kamat kassista, kun noihin muihin pussukoihini tulee mahtumaan vain murto-osa mukana raahaamistani kamppeista. Tilausta olisi toisellekin suuremmalle laukulle… Ehkäpä vielä tänä keväänä.

Kommentoi

  1. […] 82 päivää, 22 euroa. Erittäin kohtuullista, vaikka odottavan aika olikin välillä pitkä. […]