pieni lupaus

Ai, koiraa ulkoiluttaessa voi näyttää hyvältäkin? Allekirjoittanut on nimittäin suosinut koirailuvaatevalinnoissaan lähinnä goretexiä, villaa ja untuvaa.. Kevyenä ehostuksena toimii naaman pinnalla lilluva kerros perusvoidetta, hiustyylin korvaa silmien puoliväliin kiskaistu pipo.

Kanssani ulkoilleilta Poopilta, Debbieltä ja Ringolta pyydän mitä nöyrimmin anteeksi ja lupaan, että kun issues-residenssiin muuttaa pieni jackrussellinterrierinpentu, se ei joudu aina häpeämään hihnan päässä roikkuvaa mautonta emäntäänsä.

Paitsi aikaisilla aamu- ja myöhäisillä iltalenkeillä. Ja jos sataa vettä. Tai räntää. Ja jos sentään töiden jälkeen saa vaihtaa mekon verkkareihin. Eikä viikonloppuisinkaan tarvitsisi pyntätä.

Onneksi jackrussellinterrierin huomion saa harhautettua toisaalle silkalla tennispallolla. Suopeaa väkeä.

(kuva The Locals)

Kommentoi

  1. Minä ulkoilutan koiraa välillä jopa pyjamanhousuissa, ja ne eivät näytä siltä että ne voisivat olla mitään muuta kuin sata kertaa pestyt, nuhjuiset flanellipöksyt. Onneksi me asutaan aika keskellä ei mitään ja koirakin on sellainen hunting-edition, ei-kaupunkikelpoinen…

    Nuo kengät aiheuttavat aina vakavia oireita. Koska minulla ei ole laittaa 800 dollaria kenkiin (enkä laittaisi vaikka olisikin), etsin edelleen kuumeisesti edullisempia korvikkeita…