vikatikki

Nahkahihainen mekko pisti silmääni Kööpenhaminan COS:illa. Pysyin kovana, kotona oli jo nahkahihainen villatakki enkä tiedä montako nahkahihaista vaatekappaletta tyttö voi tarvita. (Lisäksi olin juuri ennen mekon bongaamista taistellut itseni sovituskoppiin sekä ulos sieltä, eikä minulla ollut pienintäkään aikomusta mennä takaisin loputtoman jonon hännille.)

Kotiin päästyäni vierailin varmuuden vuoksi COS:in verkkosivuilla, josko se mekko vaikka ilmestyisi valikoimaan. Järkeilin nahkahihamekon ja superpaksun villatakin käyttöajankohtien seuraavan toisiaan, jälkimmäinen palvelisi talvella ja ensin mainittu sitten keväämmällä. Sitten se ilmaantui sivuille, minä klikkailin. Miten mikään voisi olla parempaa seuraa lenkkareille keväänä 2012?

Into piukeana hain pakettini viime lauantaina. Kotiin päästyäni revin postituspussin auki, kiskoin mekon päälleni, ryntäsin hymyillen peilin eteen…

…ja seuraavaksi huomasinkin iloitsevani siitä, että COS:in postituspussi on uudelleensuljettavaa sorttia. Ei jumalauta, mikä kinkkupussi. Hirmuisen hieno ilman Niemistä sisällään, minä ja takamukseni suosittelevat mekkoa litteämmälle väelle. Ellet sitten erityisesti pidä collegemekoista, jotka myötäilevät jokaista kurvia niin, että Fiorellan spandex-koltut olisivat kateellisia. No okei, tämän lycraprosentti jää taatusti alle viidenkymmenen, minä vain petyin kun odottelin rennompaa linjaa ja sain omaan makuuni turhan tyköistuvan tekeleen.

Mietin hetken vaihtavani mekon kokoa isompaan, mutta taidan kuitenkin säästää itseni uudelta pettymykseltä ja säästää seuraavan asiointini Helsingin puodin avajaisten jälkeiseen ajankohtaan. Onkos joku jo kuullut juoruja avajaisajankohdasta?

COS Leather Sleeve Dress, 89 €, cosstores.com

Kommentoi

  1. O-ou, fiilistelin kyseistä mekkoa netissä ja olin aivan innoissani, kun pääsin kokeilemaan sitä livenä. Mutta ei. Idea on hyvä, mutta muun kuin henkarin päällä se näyttää hyvin väärältä. Niin väärältä, että seuralaiseni kutsui leninkiä keinosiemennysmekoksi. Jäi kauppaan.

  2. Vasilisa, keinosiemennysmekko :D Harmi, ettei se sopinut sinullekaan, mutta onnistuit lohduttamaan meikäläistä – ehkä sen sopimattomuus ei ollut pelkästään minusta johtuvaa. Idea 10, toteutus 4 1/2..

  3. minä olen ihastellut tätä mekkoa myös… mutta jos on kovin keinosiementäjän asu, niin en taida minäkään tilata :).

  4. -bee, eihän se toki mitenkään sanottua ole, että jos se ei mulle sovi niin ei kenellekään muullekaan :) Omien kokemusteni varjossa uskaltautuisin suosittelemaan mekkoa vain minua pidemmille ja huomattavasti litteämmille ihmisille, koska mä näytin koossa 36 juurikin keinosiementäjämatamilta :D