astetta dramaattisempi

Koko talven olen pitänyt kiltisti pipoa päässäni, varmuuden vuoksi usein myös sisätiloissa. Väitän myssyjäni asusteiksi, mutta monesti pipa on saanut kantaa vastuu teoistaan ja jäädä päähän peittämään huolellisesti litistämäänsä ja takuttamaansa kampausta.

Jil Sanderilla ilmeisesti ymmärretään arktisissa olosuhteissa räntäsateen lävitse cocktailtilaisuuksiin rientäviä neitoja, kun ovat osanneet suunnitella pipon, joka on todennäköisesti parhaimmillaan yhdistettynä pikkumustaan.

Ostoslistalla musta pipo ja pala harsoa. Tämän vaikeusasteen tee-se-itse -projekteihin pystyn jopa minä.

Jil Sander Veiled Beanie, $449, totokaelo.com

Kommentoi

 1. Hei, onko vinkkejä Kööpenhaminan hotelleista ?

 2. Oh yes! Viimeksi olimme Axel Guldsmedenissä (http://hotelguldsmeden.com/axel/finnish//), joka oli ihan mielettömän ihana, mie-let-tö-män ihana. Balilaistyylinen (?!) sisustus oli jotenkin ihastuttavan rauhoittava, luomuaamupala herkullinen, hotellin edustalla roikkuvat ”lyhdyt” upeat, kylpylähotellin omat tuotteet (käytössä kylppärissä) ihanan tuoksuisia ja niin edelleen… Hotelli pyrkii kierrättämään kaiken ja olemaan joka puolin mahdollisimman ekologinen, joten pisteet myös siitä – olkoonkin, että mielestäni ekologisempaa olisi kuitenkin laittaa hieman lisää vedenpainetta suihkuun, ettei hoitoainetta tarvitsisi huuhtoa niin pitkään pois ;) Mutta joo, itse olisin valmis menemään sinne takaisin koska tahansa, enkä vähiten sen aamiaisbuffasta löytyvän jumalaisen seesaminsiementahnan takia, jota söin aivan noloja määriä.

  Edellisellä Köpis-kerralla majoituimme Hotel Foxiin (http://hotelfox.dk/) joka on hillittömine ja leikkisine taiteilijoiden loihtimine huoneineen melkoinen elämys! Hotellina Axel Guldsmeden on monipuolisempi, mutta hassuttelumielessä Fox on kyllä kokemisen arvoinen. Me saimme Japani-huoneen (http://hotelfox.dk/rooms/404.html) :) Huoneet ovat kyllä todella, todella pieniä mutta ehkäpä tuohon hotelliin mennään ensisijaisesti hakemaan erilaista elämystä ja inspiraatiota eikä miettimään huoneiden pohjaratkaisuja :D

  Mutta joo, jos menet Guldsmedeniin, niin kysy mitä se tahna on ja mistä sitä saa ja kerro sitten mulle – mä en halunnut keskustella asiasta kenenkään kanssa syötyäni aamiaisella levitetahnaa teelusikalla lautaselta :D

 3. Hei, kiitos vinkistä ! Itsekin katselin tuota Foxia, mutta pahoin pelkään, että saan päänsärkyä liiasta värikylläisyydestä ;)
  Jos päädyn Guldsmedeniin, niin kysäisempä tahnan reseptiä :)

 4. Kirsi, toistensa täysiä vastakohtia nuo ovat – Fox on sellainen sekamelska ja varsinainen ihmemaa, Guldsmeden on jatkuvassa zen-tilassa :D Mene sinne, ihan vain sen tahnan takia! Se oli kuin notkeaa halvaa… *kuolaa*

 5. Guldsmeden varattu, kiitos :)
  En edelleenkään ole löytänyt niitä oikeita New Balanceja, eiköhän ne löydy sieltä Köpiksestä, vai mitä tuumaat ?

 6. Kirsi, jos Köpiksestä ei löydy, ei varmaan mistään. Siellä oli, tuntui että joka putiikissa!