elämän pelastaja

Toissatorstaisen Marni at H&M -katselmuksen jälkeen eksyimme Hennesin showroomilta Weekdaylle, hyvässä seurassa. Yläkerrassa nautitun samppanjalasin siivittämänä säntäsin sovituskoppiin tangolta poimimani mustan mekon kanssa.

Eipä ollut kuitenkaan huono horjahdus, sillä siitä lähtien olen elellyt onnellisena mustassa, polvien alle ylettyvässä viskoosihuitaleessani. Ikuisuuksia kestänyt perusmustan metsästykseni voitaneen nyt julistaa päättyneeksi. Väljälinjainen, pyöreäkaula-aukkoinen mekko tarjoaa aivan täydellisen taustakankaan kaikille villatakeilleni. Ja kun kevät taittuu kesäksi, dumppaan villatakit muutamaksi kuukaudeksi vaatehuoneen ylähyllylle ja huitelen mekossani huolettomasti ympäri kesä-Helsinkiä.

Vyön repäisin tosin heti välittömästi pois – se ei varsinaisesti loihdi meikäläiselle puuttuvaa tiimalasivyötäröä, vaan alleviivaa sen puutetta. Saa noutaa Kalliosta hymyä vastaan.

(Hymystä tuli mieleen – tulin juuri hammaslääkäristä. Aikovat puukottaa suutani toukokuussa… Kahdesti. Pelkotiloja pidän kurissa listaamalla kaikki jäätelömerkit ja -maut, joilla aion ravita itseäni ja helliä sieluani paranemisvaiheessa.)

Weekday Kim Dress, weekday.com

Kommentoi