lenkkaripakkomielle

Jatkaisin vielä hetken aiheesta lenkkarit.

Viime perjantaina se sitten tapahtui – marssin töihin mekossa sekä bräniköissä juoksulenkkareissani, joiden värimaailmassa räikeä yhdistyy häikäisevään varsin sujuvasti. Tammikuussa vastustelin lenkkareita muuhun kuin juoksutrikooseen yhdistettynä, mutta epäilin tekeväni näin viimeistään maaliskuussa… Hah-hah. Otehan lipsui jo tammikuun puolella.

Mutta hei, ei se väärin ole! Kuvan mimmi on ilmeisesti jättänyt neonvärit suomalaisille muotibloggaajille, mutta hyvältä näyttää silti.. Tai ehkäpä juuri siksi.

Päivän oppitunti? Yhdistä lenkkarit särmään takkiin ja kauluspaitaan.

(ps. Hei miten tuo pipo ja aurinkolasit -kombo oikein toimii?! Aika jees, jotenkin.)

(kuva The Sartorialist)

Kommentoi

  1. Hitto, toista kertaa tänään jo joudun kateellisena tuijottamaan tuota kuvaa! Kuiva asfaltti, nahkahanskat ja tuo VALO – kombinaatio, jota saa näillä leveysasteilla odotella vielä ainakin pari kuukautta. En vaan saata vielä alkaa kovin aktiivisesti sitä odottaa, muuten menee järki.

  2. Täällä toinen lenkkareihin hurahtanut!

    Ostin Niken Lunarglidet joulun alennusmyynneistä ”ihan vaan juoksukäyttöön”, mutta toisin kävi. En ole lenkille lähtenyt kertaakaan ne jalassa, mutta arkikäytössä näkyvät noin joka toinen päivä.

    Mutta ei se väärin ole, ei tosiaan!

  3. En ole itse vielä päässyt ihan tuohon lenkkarivaiheeseen (johtuu ehkä äärettömän rumista kulahtaneista juoksulenkkareistani – haha!), mutta muuten kuvassa toimii kaikki! Jopa punaiset nahkahanskat!

    Eniten tuossa tosiaan kolahtaa ehkä tuo valo – yhtenä päivänä aurinko jo paistoi ja tuli keväinen fiilis, nyt tämä sohjo ottaa lähinnä päähän kun aurinko ei paista. Märät kengät aamulla ei ole kovin mukava fiilis ja ottaisin mieluusti jo keväisempiä kenkiä käyttöön. Voi kevät tule jo!