hazy days

Tovi sitten virtuaaliset ovensa avannut second hand -vaatteiden verkkokauppa Hazy Days on kyllä vinkkaamisen arvoinen. Suomalainen verkkokauppa myy asiakkaidensa puolesta heidän käyttämättä jääneitä merkkivaatteitaan sekä valikoituja vintage-aarteita. Kaupan tavasta esitellä tuotteitaan sopisi monen verkkokaupan ottaa mallia: selkeät, suuret kuvat useammasta kuvakulmasta ja mallin päällä, mitat vaatteesta sekä tarkka kuvaus tuotteesta.. Voi, monet kaupat eivät tarjoa edes puolia näistä. Hinnoittelukin on varsin sopuisalla tasolla ja maksut hoituvat korteilla verkkomaksuna – ei siis mitään nettiverkkokauppapuljaamista ja tilisiirtojen odottelua…

Pitkää ikää, Hazy Days – lupaan tarkkailla sivustoanne säännöllisesti löytöjen toivossa!

Kommentoi

  1. Helevetti, suoraan sanottuna! Tällaista on odotettu! Jabadaba!

  2. Ja vielä kun sais lisää valikoimaa ja isoja kokoja! ;)

  3. Eiköhän tuo valikoima tuosta lähde kasvamaan, kunhan sana leviää! Mutta joo, mahtava idea, loistava toteutus – nyt vain toivotaan että muutkin innostuvat shoppaamaan ja omiaan tuota kautta myymään :)

  4. Sattuipas hauskasti, meillä on samantyyppinen saitti http://www.tymbo.com :)
    Vaatteiden lisääminen myyntiin on helppoa ja nopeaa, ostaminen ei vaadi tunnusta.