täysin tehtävissä

Toissapäiväinen kampausvinkki oli saanut myös Stellageen kaivamaan pinnit esiin.

Ei se loppujen lopuksi niin vaikeaa ollut… No okei, ehkä meidän versiomme ovat hieman innoittajaansa rennommat, mutta muistettakoon, että kampausten syntymän ja kuvaushetken välillä oli kymmenkunta tuntia. Ei paha, ei – taatusti kokeilen toistekin! Ehkäpä Stellageekin?

Jos joku muukin innostuu kokeilemaan, niin laitetaan jakoon muutama toimivaksi koettu vinkki. Kuten alkuperäinen ohje neuvoi, tee ensin laitimmaiset sykeröt ja jaa loput hiuksista niiden väliin – täten saat aikaan suorahkon rivin. Suomalaisille tyypilliseen lasimaiseen hiuslaatuun lienee parasta lappaa muotoilutuotteita reiluhkolla kädellä. Itse kuivasin hiukseni tuuheuttavan tyvisuihkeen kera (label m. Volume Mousse), jonka jälkeen lisäsin tekstuuria eli tahmasin juuri pestyt, hieman turhankin silkkiset hiukseni Klippoteketin kuivashampoolla. Ennen aamun räntäsadehyökkäystä hiukset olivat volyymikäsittelyn johdosta juuresta ilmavan oloiset, pinnitkin pysyivät koko päivän paikallaan kuivashampoon ja reiluhkon lakkauksen (Elnett, aina ja ikuisesti) ansiosta.

Jos ei huomenna uusiksi, niin viimeistään viikonloppuna! Ihan vain siksi, että osasin. Ja onpahan ainakin kivaa vaihtelua.

Kommentoi

  1. Waude! Minäki kokeilen tuota! Jos onnistun, niin ehkä jumitan samassa kampauksessa koko kevään.

  2. mun toimivaksi koettu vinkki: jos teet ilman pohjatuotteita märkään tukkaan, kuten allekirjoittanut, niin ota mukaan pussillinen pinnejä. lisäile päivän mittaan, kun homma hajoaa käsiin. lakkakin auttaa sitten, kun kaikki on ihan levällään.

    ja sit vaan ihan rennosti. kyl se kiva o.

  3. Hiussykeröt muistuttavat jotain..? Siis mulle tulee mieleen uskonnollisten yhteisöjen pidättäytyvät naiset, sekoitus jotain amishia ja fennolestadiolaisuutta. Tul vaan mieleen;)

  4. mulla tulee näistä sykeröistä mieleen ruusukaalit! yksi syy lisää kokeilla itsekin.

  5. Hahah, amish x fennolestadiolaisuus hiuksissa sopii vallan mainiosti mun lahkolaismekkoihin! I like!