suutarin töitä

Viimeisten vuosien aikana on saanut lukea siitä, kuinka yritykset lähtevät mukaan sosialisen mediaan yhä monimutkaisemmalla strategialla. Lopputulema on kuitenkin se, että aika harva pystyy tarjoamaan aidosti kiinnostavaa sisältöä. Siksi on mahtavaa nähdä kuinka Iso-Roban oma suutari Pinkomo on onnistunut siinä missä moni iso yritys on kompastunut, ihan vain raottamalla ovea suutarin maailmaan. Heidän ideansa jakaa kuvia suutarin töistä on hyvä ja helppo, sekä toimii myös inspiraationa.

Minä tulen ainakin viemään omat Aldenini Pinkomoon, kun pohjanvaihto koettaa!

Kommentoi

  1. Ystäväni on korjauttanut laukkunsa (PS1) siellä, eikä missään ole tehty samaisen veskan kanssa parempaa jälkeä. Oma kenkäkassinikin on matkalla sinne, kun vaan saisi aikaiseksi.

  2. Hanna, vaikuttaa sieltä, että Pinkomon porukka tietää mitä tekee – kiva kuulla. Tässähän melkein toivoo, että kengät hajoaisivat, että pääsisi testaamaan…

  3. Olen raahannut nyt Pinkomoon kassikaupalla kenkiä, muutaman vyön, nahkatakin ja pari laukkua korjattavaksi, muunneltavaksi, pohjitettavaksi… Ja joka kerta kaikki mennyt just nappiin. Ja olen yleensä aika ronkeli tavaroideni kanssa. Suutareista varsinkin ollut kauhukokemuksia. Kerran sain eräässä toisessa paikassa Guccin loaferit ”Active X” -traktoripohjilla…