i have a dream

Yksi tällainen, kiitos – tummansinisenä, viininpunaisena tai tulipunaisena. Menneiden sesonkien it-laukku alkoi piinaamaan minua toden teolla viime syksynä ja piinaa yhä edelleen. Parasta tottua siihen, koska laukkua ei ole näköpiirissäni..

Viime yönä näin tosin kummallisen unen, jossa luokseni laiturille jättimäisellä oranssilla ämpärillä läpi myrskyävän veden seilannut nainen kertoi minulle kaksi numeroa ja painotti niiden olevan tärkeitä. Vaaleihin ne eivät liittyneet, mutta jos minä tuota lottoa sitten kokeilisin…

Ihanaa huuhaa-lauantaita teillekin vaan!

Laukku Céline Luggage Mini

Kommentoi

 1. Pidän peukkuja että saat haluamasi. Ja juuri noissa väreissä! Mun vaaleanharmaa isompi sisar on joutunut nyhjöttämään kotosalla, sillä pelkään sen viihaavan vettä, räntää ja lunta. En muistanut siellä Cannesin auringon alla kysäistä että soveltuuko tämä veska Suomen oloihin. Olin nimittäin unohtanut mikä on jääkarhu ja iglu ranskaksi.

 2. Voi Inke, taas keksit jotain, joka herättää minussakin must have -tunteita…. Olen lähes koko talven tsekkaillut käsiväskyjä ja miettinyt, että mikä olis. Ei tarvi miettiä enää. Lottoamaan siis minäkin!

 3. Ja muistetaas sit se meidän diili – se, joka voittaa lotossa, ostaa Celinen laukut koko porukalle!

 4. Hanna, jos mä vähän väriä uskaltautuisin laittamaan.. Sulla on se sileänahkainen versio, eiköstä? Oliskohan se pintakuvioitu turvallisempi valinta Suomen oloihin? Mitenköhän siinä näkyy nuo jääkarhujen kynnenjäljet?

  Taru, nähdään sit huomenna Luxbagissa, eiköhän tää illan arvonta oo meille pedattu!

  Eeva, muistissa on! Laitahan kuponki nyt vetämään, taidat vielä ehtiä! ps. Onko Nikolla väritoiveita? :D

 5. Sileähän se, pistää miettimään josko se oli järkevin vaihtoehto.. Pitääkin laittaa liikkeeseen kysely että miten se vedenkestävyys ja jääkarhujen hyökkäykset. Niistä kun ei lukenut tagissa mitään.

 6. …lotossa 3 oikein. Mitä se ämpärimuija oikein houraili?!

 7. Säästin melkein pari vuotta 30-vuotislahja-chaneliani varten. Nyt olen ollut jo viikon 30 enkä omista laukkua vieläkään. Syynä on nimenomaan se yhdessä blogissa nähty Cannesista ostettu kaunokainen. Mustana kiitos. Eipä polttele ne säästöt tilillä sitten ollenkaan, eipä…

 8. Kelpais kyllä mullekin! ;)
  Toivottavasti unelmasi toteutuu…

 9. Anneli, mikä Cannesista ostettu kaunokainen? :) Hieman myöhästyneet onnittelut tasavuosien johdosta! Mihin tahansa valintaan sitten päädytkin, olen varma että saat lahjastasi ykkösluokan seuraa ainakin seuraaviksi 30 vuodeksi!

  suvi m, jos joskus itsekuri kohtaisi oikean ajoituksen ja laukkujen saatavuuden niin.. :D