Kommentoi

 1. Voi Inke teit sen taas! Aiheutit mulle hirveätä päänvaivaa että miksei mun vaatekaapissa ole tuollaista paitaa jo ja niitä ihania loafereita mitkä täällä aikaisemmin näkyi ja ah mitä muuta. Täytyy varmaan laittaa teiän blogi jonnekkin kiellettyjen sivujen listaan etten vahingossakaan näe mitään ihanaa :-(

 2. Alisa, anteeksi! En minä pahalla.. :~)

  Mä voisinkin alkaa pyörittämään sellaista säästökausien varjo-issuesia, jonne kerään pelkästään asioita, jotka eivät herätä minkäänlaisia tunteita kenessäkään :D Pitäisi itsekin saada pennosia sukanvarteen kevään New York -retkeä varten, joten tämän odotteluajanhan voisin keräillä esittelyyn pelkästään tympeää, pliisua ja kertakäyttöistä tavaraa. Ai hitto, laitetaan idea jatkojalostukseen! :)

 3. Kannatan ideaa! Täten me tarkan markan penninpyörittäjät voidaan jatkaa issuesin lukemista ilman sen pahempia ’mä haluuuuun. eiku tän mä haluuuuun. ja tän..’-tuntoja.

 4. Alisa, I’ll keep you posted :D

 5. Eih, nämä Samuji-jutut saa minut joka kerta innostumaan – harmi, ettei pankkitilin saldo ole ihan samaa mieltä… Kannatan ideaa varjo-issuesista, sellainen pieni hankinta edessä kuin asunto ja siihen pitäisi nyt säästää kaikki mahdollinen ja mahdotonkin ylimääräinen raha. Eikä nämä aivan ihanat vaatteet helpota ollenkaan!

  Olen harmitellut sitä ihanaa Samujin mekkoa siitä asti, kun näin sen täällä. Nyt ostin sitten Las Palmasissa lomaillessani Massimo Duttilta saman henkisen silkkipaidan (jossa kukkakuvioiden tilalla on perhosia), aivan ihana paita! Harmikseni huomasin tietenkin kotona, että paita on ompeleen vierestä hajonnut ja siinä on iso reikä etumuksessa.. Huoh. Kyllä siitä laadusta kannattaisi näköjään maksaa… Selvittelen nyt, olisiko mahdollista saada korvaava paita postissa, vaikka puljun nettikauppa ei Suomeen toimitakaan… Alla vielä kuva paidasta, jotain samaa henkeä siinä on, vaikka ei tietenkään Samujin ihanuutta korvaa :)

  http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/dutties/en/30109954/152159/384034/BUTTERFLY%2BPRINT%2BSHIRT