Kommentoi

  1. Tämä ei nyt liity tähän postaukseen, mutta onko sinulla/teillä tietoa, onko COS avaamassa putiikkia Helsinkiin? Piipahdin viikonloppuna COS:n Tukholman-liikkeessä, ja kassalla työskennellyt myyjä sanoi, että tällaista voisi olla tiedossa. Tarkemmasta aikataulusta hän ei tiennyt, mutta arveli kesää. En vielä uskalla olla innoissani, kun en ole saanut mistään vahvistusta tälle tiedolle.

  2. Hei, ollaankohan Hennan kanssa törmätty samaan aikaan COSin liikkeessä, itsekin tällaista nimittäin viime lauantaina siellä eräältä miesmyyjältä kuulin. Että COSia odotellessa!

  3. Apua, mä oon (eniten kissaihminen), mut en silti paljon käytä luomivärejä, mut alan heti käyttää, jospa minä kissan saisin, kyllä sitä rakastaisin…:)

  4. Tuulis, jos näit (ja kuulit) COS:n liikkeessä jonkun suomalaismoukan, joka ei kassalla voinut innostukseltaan muuta kuin kimittää ”I’m so excited!”, olimme putiikissaviime lauantaina samaan aikaan :D.

  5. Henna ja Tuulis, eipä ollut tietoa ennen teidän raporttianne. Kiitokset molemmille, nyt pidetään niitä peukkuja! (Olkoonkin, että mua hieman pelottaa mitä se COSin rantautuminen sitten tulee tekemään vaatekaappini hyllyille.. Vai kariseekohan siitä hohto, kun niitä saa NIIIIN helposti?! No, epäilenpä.)

    Sanna, sitäpä tässä vain mietin, että raaskiiko tuollaista palettia lähteä raapimaan pensseleillään? :D

  6. […] Kommenttiboksissa jo viikko sitten kuiskailtiinkin, että COS olisi saapumassa keväällä Helsinkiin. Tänään Nyt.fi (via Morning Star) tiesi vahvistaa juorut todeksi. Huh! […]