homma hanskassa

Tukholmasta tuotiin tarpeellisia tuliaisia tytölle, jonka syys-talvi-kevät-kausien villakangastakeista kahdessa on vajaamittaiset hihat. Molemmissa jopa tarkoituksella: hihojen kai kuuluisi olla vieläkin lyhyempiä, mutta nämä tynkäraajat saavat ne näyttämään vain hieman vajailta. Kaikista vajain taitaa kuitenkin olla tyttö, joka on toisinaan sen verran hienohelma, että unohtaa Suomen sääolosuhteet nähdessään tarpeeksi kauniin takin.

Tähän päivään mennessä väitetty hienohelmaisuuteni ei ole kuitenkaan ollut täysin loppuun saakka harkittua, vajaamittaisten hihojen ja lyhyehkövartisten hansikkaiden välistä kun on aina vilkkunut palanen päivän pitkähihaista. Toisinaan lopputulos on vahingossa toiminut, mutta usein olen löytänyt itseni aamuratikasta kauhistelemasta käsivarsieni kangaskaaosta.

Huomisaamuna ei hävetä eikä palele: nyt on nimittäin hanskat, joissa on varret. Itse asiassa nyt on kahdet hanskat, joissa on varret. Näistä kuvan villavartisista olen satavarma, mutta ne toiset ovat kyllä mallia keinosiementäjä, mikäli varret kiskoo ylös saakka. Rennosti rytättynä uskoisin niidenkin toimivan, täytyy jatkaa mallailua. (Alaa en ajatellut vaihtaa.)

Kiitos Jan, nyt voin ottaa löysin rantein! Hohhohhoo.

COS-hansikkaat, nyt alessa hintaan 30 € (luojan kiitos en pihiyttäni tilannut niitä täyteen hintaan viime viikolla), cosstores.com

Kommentoi

  1. Inkee, minkä väriset nuo keinosiementäjähanskat ovat luonnossa? COSin sivuilla lukee reddish brown, mutta aika mustilta näyttävät kuvissa! Mullakin olisi tarvetta pitkävartisille ja koska takki on vaaleanharmaa, niin nuo yksiväriset sopisivat paremmin.

  2. Ems, no eivät ainakaan ”reddish brown”, ne ovat hyvin tummanruskeat! Munkin takki on vaaleanharmaa, mutta mulla sattuu olemaan tummemman harmaa kaulaliina sekä pipo just samaa sävyä kuin tuo villavarsi, joten win-win ja matchy-matchy jne. Varoitan, että ne keinosiementäjät ovat sitten todella pitkät, mulla menee kyynärpäähän saakka. Varren viimeistely on tosin toteutettu ilman ompeleita kääntämällä ja liimaamalla, joten jos hihat palaa (hohoho), tartun saksiin ja Eri-Keeperiin!