rättirieha @ we got beef, 14.1.2012

Hanna on kunniakkaasti järjestänyt Raflassa mahtavia ja menestyksekkäitä Fashion-kirppiksiä, mutta uutta kirppispäivää kinutessamme kiireinen nainen heitti pallon vaihteeksi kyselijöille. Tuumasta toimeen, siis…

Lauantaina 14. tammikuuta on kaikkien muotia rakastavien mahdollisuus tehdä ainutlaatuisia löytöjä, kun Iso Roobertinkatu 21:n We Got Beef -ravintolassa järjestetään Rättirieha-muotikirppis.

Rättiriehassa huippustylistit, muodin ammattilaiset ja tunnetut tyylitaiturit myyvät itselleen tarpeettomaksi jääneitä aarteita kaappiensa kätköistä. Tarjolla on taatusti keskivertokirppistä mielenkiintoisempaa vaatetta ja asustetta sopuhinnoin!

Aarteitaan myymässä ovat mm. Minttu Vesala, Teri Niitti, Klara Kivilahti, Maria Veitola, Niina Kurkinen, Pipsa Hurmerinta,Stellagee, Mikko V.... (Sekä me, kaapit ja laatikot ovat tosin vielä perkaamatta.)

Kirppikselle on – luonnollisesti – vapaa pääsy, mukaan kannattaa varata tarpeeksi käteistä. Ovet avautuvat klo 13 ja kirpputori on auki klo 17 asti.Rättirieha löytyy myös Facebookista, levitä ihmeessä ilosanaa. Eiköhän notkuvilta pöydiltä riitä kivaa kaverillekin…

Nähdäänpä siis ensi viikon lauantaina! Olette lämpimästi tervetulleita.

Kommentoi

  1. !!!! Mahtavaa! ja vieläpä ihan naapurissa. Olen jostain syystä onnistunut missaamaan kaikki raflan fashionkirppikset tähän asti, olen aina ollut jossain muualla. Nyt taitaa onnistaa, tulen ehdottomasti!

  2. wikke, lämpimästi tervetuloa! Ota kaveritkin mukaan! :)

  3. Railakasta Rättiriehaa, ihanat!

  4. […] rieha? Lisätietoa Facebookissa sekä täällä meillä. Tule! […]

  5. […] kiitokset kaikille lauantain kirppiksellä piipahtaneille. Haipakkaa ja väkeä riitti jopa jonoksi asti, tavaratkin vaihtoivat omistajaa ilmeisen […]

  6. Mun reissu oli menestys. Ostin tekoturkisliivin, sikamageen bleiserin vetoketjuilla sekä Camilla Skovgaardin Hammer stilettot.

    SearchingforLBD.blogspot.com

  7. […] superlöytökirppis on jälleen kehissä, kiitos ja kumarrus. Tammikuussa tapahtumaa tuurannutta Rättiriehaa järkänneenä nostan Hannalle hattua ja keskityn tällä kertaa vain saapumaan paikalle ajoissa […]