kiinni jäin

Kyllä, tilasin toisiksi ”talvikengiksi” Mark McNairyn Trés Bien Shopille valmistamat kengät ja pidän niistä enemmän jokaisen käyttökerran jälkeen. Kiilapohja yhdistettynä maiharimaiseen kenkämalliin miellyttää silmää yhä enemmän, ylimääräinen tikkaus kengän kärjessä on silkkaa täydellisyyttä ja mikä parasta: ne hiertävät koko ajan vähemmän.

Inke, olen pahoillani, että ylläoleva kuva todistaa minun seisseen kengät jalassa olohuoneen matolla. Kärähdin.

Kommentoi

  1. Mä pohdin noita samoja kattavan postauksesi jälkeen (tack, tack!), mutta päädyin kuitenkin mustaan hevoseen ja tilasin End Clothingista McNairyn Derby Bootsit punaisilla Ridgeway-pohjilla, jotka ulkonäöltään ja materiaaliltaan (full grain) miellyttivät itseä enempi. Kopistellaanpa kantoja, kun törmätään!

  2. Kops-kops! Hieno valinta :)

  3. Saako tiedustella mikä koko sulla on noissa kengissä? Poikkeaako paljon esim. sun Purcell- tennareiden koosta?

  4. Toki saa! Minulla on kaikissa McNairyn kengissä US 9 ja Purcelleissa kokoni on vastaavasti US 9.5. Jos olet kahden vaiheilla, niin voin ottaa lisämittoja.

  5. Kiitokset infosta, valitettavasti nuo omistamasi Tres Bien x MMC kengät olivat koostani (joka on sama kuin sinulla) loppu, kun alet alkoivat. Löysin tosin volls.de kaupasta alesta hienon lohdutuspalkinnon:
    Mark McNairyn Derby Boots Full grain, punaisella Ridgeway pohjalla, värinä myös Oxblood. Ilmeisesti samat popot kuin ensimmäisellä kommentoijalla =).